Coronavirus

Kary Mullis, inventatorul testului PCR: „Testul nu iti spune daca esti bolnav…” – Video

Publicat: 15 oct. 2020
Kary Mullis
Kary Mullis, inventatorul testului PCR

Kary Mullis este inventatorul PCR (n.r. Polymerase Chain Reaction, în română însemnând reacția de polimerizare în lanț). Acesta se presupune că ar fi cea mai sigură metodă de a dovedi prezența în sângele uman a virusului HIV. Totuși, prima dilemă este creată de faptul că, însuși Kary Mullis neagă existența HIV. La o conferință organizată în anul 1994 la Toleda, în Spania, acesta și-a schimbat subiectul discursului său. Acesta a afirmat că HIV nu cauzează SIDA.

„Nimeni nu a dovedit că HIV cauzează SIDA. Noi nu am putut înca să gasim un motiv plauzibil de ce majoritatea populației globului crede că SIDA este o boala provocată de un virus pe numele HIV”, a declarat Kary Mullis.

De asemenea acesta a afirmat că, testul Polymerase Chain Reaction nu îți poate spune dacă ești bolnav sau dacă virusul pe care îl ai îți poate dăuna. Acesta a menționat că totul ține de modul în care testul este interpretat.

Kary Mullis: Testul nu iti spune daca esti bolnav… Testul nu iti spune daca virusul pe care il ai iti poate face vreun rau. La aceste teste totul se bazeaza pe lucruri invizibile si rezultatele sunt deduse.

Interlocutor: Vreau sa il intreb pe Karry cum au folosit gresit testul PCR astfel incat au estimat existenta unor virusuri RNA care pot, sau nu, sa fie acolo?

Kary Mullis: Eu nu cred ca testele PCR pot fi folosite gresit, ci doar sa le interpretezi gresit. Dacă să zicem, ei chiar pot găsi acest virus în tine, cu acest test PCR, dacă o faci bine, poți depista orice, la oricine, astfel încât să ajungem la teoria budistă că totul este o iluzie

Adauga un comentariu