Prima pagină » Cultural » Kate Middleton le-a transmis fanilor ei un mesaj copleșitor. Totul vine la doar câteva săptămâni de când a dezvăluit că are cancer

Kate Middleton le-a transmis fanilor ei un mesaj copleșitor. Totul vine la doar câteva săptămâni de când a dezvăluit că are cancer

10 apr. 2024, 09:33,
BZI.ro, în Cultural

La câteva săptămâni de când a dezvăluit că are cancer, Kate Middleton le-a transmis fanilor ei un mesaj copleșitor. Sute de mesaje emoționante primite de la admiratorii Prințesei de Wales au determinat-o pe Kate să le ofere un răspuns pe măsură, încărcat de emoție.

Pe 22 martie, Kate a anunțat într-un videoclip emoționant că suferă de cancer și urmează un tratament preventiv.

Fanii au acaparat-o cu mesaje

Mărturisirea sa a stârnit o avalanșă de urări de bine din partea fanilor regali din întreaga lume, mulți dintre ei primind chiar răspunsuri scrise de mână din partea Prințesei de Wales.

Allexmarie a avut privilegiul de a primi un răspuns din partea Casei Regale la scrisoarea sa de recunoștință adresată Prințesei Kate. Gestul plin de bunătate al prințesei a emoționat-o profund pe Allexmarie, care a declarat că va păstra această amintire prețioasă pentru tot restul vieții.

,,În ianuarie, când am fost informați că frumoasa noastră Prințesă de Wales a suferit o intervenție chirurgicală, i-am trimis o felicitare cu cele mai sincere urări de vindecare și, bineînțeles, multe urări de iubire.”, a declarat Allexmarie conform The Independent.

Înainte de a face publică diagnosticarea cu cancer, Kate Middleton a ales să împărtășească această informație doar cu un cerc restrâns de persoane. O sursă apropiată a declarat pentru revista People că mulți dintre prietenii Prințesei de Wales nu aveau cunoștință despre problemele sale de sănătate.

Kate Middleton le-a transmis fanilor ei un mesaj copleșitor

Deși se confruntă cu o perioadă dificilă, Kate Middleton prioritizează timpul petrecut cu familia și își ascultă cu atenție nevoile. Prințesa a găsit timp să citească personal toate mesajele primite de la fani, declarând anterior că o ajută enorm sprijinul primit din partea publicului.

Allexmarie se numără printre cei norocoși fani care au primit un răspuns din partea Casei Regale după ce a trimis o scrisoare de recunoștință Prințesei Kate. Gestul prințesei a emoționat-o profund și, după cum a mărturisit Allexmarie, va rămâne o amintire prețuită pentru totdeauna.

,,Astăzi, am primit această frumoasă scrisoare de mulțumire și pot spune sincer că o voi prețui toată viața.”, a explicat Allexmarie, potrivit publicației menționate anterior.

Răspunsul palatului a fost: ,,Vă mulțumim pentru urările de bine transmise Alteței Sale Regale Prințesa de Wales. Acest gest grijuliu este foarte apreciat.”.

Sarah Ferguson a transmis un mesaj puternic pe Instagram de Ziua Mondială a Sănătății, îndemnând oamenii la controale medicale periodice și la consultarea medicului în contextul propriului tratament pentru cancer.

După toate mesajele de încurajare primite, Kate Middleton le-a transmis fanilor ei un mesaj copleșitor, prin intermediul Casei Regale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *