Cultural

Kate Middleton urmează să revină la îndatoririle regale. Când are loc marele eveniment

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kate Middleton urmează să revină la îndatoririle regale. Când are loc marele eveniment
Kate Middleton urmează să revină la îndatoririle regale când va primi undă verde din partea echipei sale medicale

S-a aflat când urmează să revină Kate Middleton la îndatoririle regale. Prințesa de Wales va amâna revenirea la îndatoririle regale până la sfârșitul anului 2024. Cu toate acestea, va rămâne implicată în anumite proiecte, monitorizându-le de la distanță.

Prioritatea sa va fi continuarea tratamentului cu chimioterapie și recuperarea completă a sănătății.

Kate Middleton va evita aparițiile publice până când va primi aprobarea echipei sale medicale. Prietena cuplului regal, designerul Amaia Arrieta, a dezvăluit că Kate și Prințul William se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă din cauza luptei Prințesei cu cancerul, diagnostic primit în ianuarie după o intervenție chirurgicală abdominală.

Kate Middleton și Prințul William trec prin momente grele

Un membru al anturajului Prințesei a confirmat că familia se confruntă cu o perioadă dificilă ca urmare a diagnosticului grav pe care l-a primit Kate Middleton.

„Am inima zdrobită în acest moment, cred că trec prin iad, sper să se întoarcă’, a spus ea pentru Telegraph .

„Munca proiectelor Prințului și Prințesei’ este „întotdeauna în desfășurare’. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul’, spune purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Kate Middleton urmează să revină la îndatoririle regale

Un consilier regal a declarat că Prințesa Kate Middleton are nevoie de spațiu privat și de sprijin din partea familiei și a prietenilor în această perioadă de recuperare.

„Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici’.

„Acesta este un alt moment crucial pentru efortul Prințesei de Wales în ceea ce privește proiectul educației timpurii și înțeleg că și-a exprimat recunoștința pentru progresele înregistrate și pentru toate persoanele implicate în proiect’, a adăugat și Christian Guy, directorul executiv al centrului pentru educație timpurie.

Boala Prințesei de Wales este, de departe, cel mai dificil moment din căsnicia cu William, care, de-a lungul a 13 ani, nu a fost lipsită de provocări. Povestea Prințului William cu Kate Middleton nu este una chiar de basm, precum mulți ar fi tentați să creadă. Până să ajungă în fața altarului, cei doi au avut de trecut multe obstacole.

Potrivit apropiaților, Kate Middleton urmează să revină la îndatoririle regale când va primi undă verde din partea echipei sale medicale.

Adauga un comentariu