International

Kim Kardashian, dieta minune prin care a reușit să slăbească 7 kilograme. Care e secretul starului internațional

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kim Kardashian dieta minune prin care a reușit să slăbească 7 kilograme. Care e secretul starului internațional
Kim Kardashian a reușit să dea jos în doar trei săptămâni 7 kilograme, iar aceasta a mărturisit și cum a putut ajunge la acest rezultat

Kim Kardashian a hotărât să facă o schimbare în viața ei, deoarece era umulțumită de numărul de kilograme pe care le avea în plus. Astfel, aceasta s-a apucat de slăbit și a reușit să scape de 7 kilograme în trei săptămâni. Care e secretul starului internațional.

Kim Kardashian și-a dorit tot timpul să fie în centrul atenției, iar pentru că vrea ca la orice eveniment să arate bine și toți ochii să fie spre ea, starul internațional s-a apucat de slăbit.

La ce aliment a renunțat Kim Kardashian pentru a slăbi 7 kilograme

Vedeta internațională a reușit să dea jos în doar trei săptămâni 7 kilograme, iar aceasta a mărturisit și cum a putut ajunge la acest rezultat. Evident, acest lucru s-a întâmplat prin multă muncă, o alimentație cât mai sănătoasă, dar și sport. Kim a spus că a reușit să slăbească prin sport și alimente care nu conțin foarte multe calorii.

Kim Kardashian susține că a mâncat cele mai puțin calorice legume și proteine, iar dieta a fost una destul de strică, dar pe care a dus-o la final și care a avut și rezultatele pe care și le dorea încă de la început.

„Am purtat un costum de saună de două ori pe zi, am alergat pe bandă, am renunțat complet la zahăr și la carbohidrați, am mâncat cele mai puțin calorice legume și proteine. Nu m-am înfometat, dar am ținut o dietă strictă”, a spus Kim Kardashian la un eveniment.

Kim Kardashian, criticată pentru dieta pe care a ținut-o

După declarațiile pe care le-a făcut cu privire la dieta cu ajutorul căreia a reușit să slăbească 7 kilograme, fanii au reacționat imediat.

Multe femei au ținut să o acuze pe vedetă că promovează obiceiuri alimentare nesănătoase și că ar putea să fie un exemplu negativ pentru multe doamne și domnișoare care își doresc să scape de multe kilograme într-un timp atât de scurt.

„Kim a eliminat carbohidrații și imediat cum s-a încheiat evenimentul a comandat pizza. Nu e ok să tii o dietă atât de strictă, ca apoi să te îndopi imediat. Nu merită, nu e sănătos”, i-a scris o urmăritoare pe rețelele de socializare.

Specialiștii spun că dietele mult prea stricte pot fi destul de periculoase pentur sănătatate fizică și mentală, iar pe termen lung pot fi chiar ineficiente.

Adauga un comentariu