BZI LIVE

LIVE VIDEO – Kinetoterapeutul Constantin Moșuleț va vorbi, în emisiunea BZI LIVE, despre tratamentul scoliozei și despre afecțiunile osteoarticulare la copii, remediate prin kinetoterapie – FOTO

Publicat: 06 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În emisiunea de sănătate BZI LIVE de miercuri, 07 iunie 2023, ora 10.00, moderata de Irina Zaharia, al carei invitat este Constantin Moșuleț, kinetoterapeut, va discuta despre afectiunile articulare intalnite la copii , ce pot fi remediate cu ajutorul sedintelor de kinetoterapie. Un alt subiect va fi cel legat de scolioza. Aceasta reprezintând o deformare permanentă a coloanei vertebrale, care se află în strânsă legătură cu o torsiune a vertebrelor una față de cealaltă. Aceasta se realizează în toate cele trei planuri ale spațiului, și anume: sus-jos, dreapta-stânga, față-spate. Afecțiunea apare, de regulă, în copilărie și adolescență, dar poate fi întâlnită și la adulți.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu