Din lumea filmului

Kit Harington va deveni tată. Anunţul a fost făcut de soţia starului din Game of Thrones

Publicat: 29 sept. 2020
Kit Harington va deveni tată. Anunţul a fost făcut de soţia starului din Game of Thrones
Faimosul actor Kit Harington-Rose Leslie, soţia starului din Game of Thrones, a fost cea care a făcut marele anunţ.

Faimosul actor Kit Harington va deveni tată. Rose Leslie, soţia starului din Game of Thrones, a fost cea care a făcut marele anunţ. Cei doi s-au întâlnit pe platourile serialului fenomen şi de atunci formează un cuplu. Vestea că Kit Harington va deveni tată i-a bucurat pe fanii celor doi care le-au transmis doar urări de bine.

Aceasta a devenit soția lui Kit Harington în urmă cu mai bine de un an de zile, înainte de încheierea difuzării pentru serialul produs de HBO.

Rose Eleanor Arbuthnot-Leslie este o actriță de origine scoțiană. S-a născut în Aberdeen și a crescut în castelul Lickleyhead, care din secolul 15 aparține familiei sale. Tatal ei este căpetenia Clanului Leslie, Sebastian Arbuthnot-Leslie, iar mama ei este Candida „Candy” Leslie.

Kit Harington va deveni tătic

Kit Harington, Jon Snow din Game of Thrones, este pe cale să devină tătic. Actorul și-a întemeiat o familie cu cea care a interpretat-o pe Ygritte în serialul Urzeala Tronurilor, foarte popular și în rândul publicului din România.

Cei doi formează un cuplu încă din anul 2012, atunci când s-au cunoscut pe platoul de filmare a serialului Game of Thrones și s-au îndrăgostit unul de altul. Rose Leslie le-a arătat fanilor ei și o primă imagine cu burtica de gravidă.

Imaginea a fost publicată pe Instagram și a făcut furori în rândul fanilor din întreaga lume, care i-au felicitat pe viitorii părinți celebri într-un număr masiv.

Vestea cea mare a sarcinii a fost dezvăluită și de către cunoscută roșcată în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând. În fotografia din mediul online se poate observa faptul că vedetă este trecută de primul trimestru al sarcinii, având abdomenul foarte proeminent.

Soția lui Kit Harington a avut adesea o prezență foarte discretă despre viața lor personală, dată fiind anvergura relației lor.

De această dată, însă, bucuria a fost una pe care nu a putut să nu o împărtășească cu cei din rândul publicului.

„Nu multă lume poate purta o rochie din mătase Stella McCartney și să facă o ședință foto fashion în timp ce așteaptă un copil, însă Rose nu a arătat niciun semn de oboseală la ședința noastră foto”, a fost descrisă soția celui care l-a interpretat pe Jon Snow de către publicația străină.

Vestea că Kit Harington va deveni tată i-a bucurat pe fanii celor doi care le-au transmis doar urări de bine.

Kit Harington a fost internat la o clinică de dezintoxicare

Anul trecut, înainte de difuzarea ultimului episod din Game of Thrones, Kit Harington a trecut prin momente cumplite.

În luna aprilie interpretul lui Jon Snow încearcă să combată, într-o clinică, problemele cu care se confrunta: dependenta de alcool şi stresul.

A plătit 120 de mii de dolari pentru fiecare lună petrecută acolo. Harington declara la începutul anului trecut că s-a obişnuit greu cu atenţia primită după ce a devenit celebru. Apoi a catalogat drept brutală încheierea capitolului Game of Thrones.

Consumul excesiv de alcool pare să-i fi amplificat dezechilibrul. Aflat în stare de ebrietate, actorul a fost dat afară dintr-un pub din New York. Celebritatea şi criticile dure au fost greu de acceptat şi pentru actriţele Maisie Williams şi Sophie Turner.

Adauga un comentariu