National

Klaus Iohannis, declarație contradictorie din 2014 despre dezbatere: „Atât de necesare și așteptate de către toți românii”

Publicat: 11 nov. 2019

Președintele Klaus Iohannis acuză că o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este doar o manevră a PSD. Acesta nu era de aceeași părere și-n 2014. Președintele Klaus Iohannis a decis astăzi să refuze orice dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă. Acesta ignoră importanța unei dezbateri chiar și înainte de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019. Acuză că este o manevră a PSD. Acesta susține că va avea întâlniri doar cu alegătorii. În 2014, nu mai considera, în schimb, că e o manevră când îi cerea, în repetate rânduri, lui Victor Ponta, o dezbatere electorală.

În anul 2014, îl acuza pe Victor Ponta de atitudine arogantă cu privire la organizarea dezbaterii electorale

Pe atunci candidat la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis scria că dezbaterile electorale sunt ”atât de necesare și așteptate de către toți românii interesați să afle proiectele celor doi candidați rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni”.

La acea vreme, în contextul unor neînțelegeri privind organizarea dezbaterilor electorale, Klaus Iohannis scria, pe Facebook, că-i cere lui Victor Ponta ”să renunțe de urgență la asemenea tertipuri și să aibă curajul să își asume o confruntare de idei corectă”.

În același context, Klaus Iohannis considera că dintr-o dezbatere reală, electoratul poate înțelege care este viziunea fiecărui candidat pentru viitorul României.

Diferența e că atunci Klaus Iohannis intrase cu a doua șansă în turul doi al alegerilor prezidențiale. Astăzi, a intrat de pe o poziție de forță. Consideră că are toate șansele să obțină un al doilea mandat de președinte.loading...

Comentarii
  • Popor de slugi si fara coloana vertebrala. Imi este scirba cad nu reactioneaza la umilinta la care este supus. Nu mai este mult si se va pisa in capul poporului de rame care doar stie sa se tarasca nu sa gandeasca. ROMANI se rasucesc in mormant Stefan Cel Mare, Mihai Viteazul, Avram Iancu si multi alti inaintasi ai nostri. Nu va pasa. Taritiva in continuare!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu