Prima pagină » Actualitate » Klaus Iohannis și-a dat seama că este doar o slugă a SUA! Iată reacția președintelui României – VIDEO

Klaus Iohannis și-a dat seama că este doar o slugă a SUA! Iată reacția președintelui României – VIDEO

15 mai 2024, 13:52,
BZI.ro, în Actualitate

Așa numita fastuoasă vizită a președintelui Klaus Iohannis în SUA s-a încheiat prost pentru viitorul fost președinte al României. Modul în care a fost surprins președintele arată că în sfârșit, după 10 ani, a realizat că este doar o slugă a SUA, nu este nici măcar o marionetă, ci o slugă care a servit pe tavă americanilor miliarde de dolari, bani din contribuabilor pentru a-și putea asigura un post călduț pe o funcție internațională. După atâția ani, președintele țării a realizat că totul a fost în zadar și că susținerea americanilor conduși de Joe Biden nu este deloc așa cum se credea.

Într-un interviu dat jurnaliștilor pe 9 mai, la câteva zile după ce a ajuns în SUA, Klaus Iohannis recunoaște că România nu este văzută ca o țară parteneră de către americani și că mai este de muncă pentru ca acest lucru să se întâmple. Declarația lui făcut de Klaus Iohannis este una de recunoaștere a faptului că România este, în termeni simpli, doar un preș în fața SUA:

”O țară care a înțeles din capul locului importanța a ceea ce numim legătura Transantlantică. Este încă mult de făcut pentru că doar atunci când vom fi recunoscuți la valoarea pe care credem că o avem putem să fim partenerul acela puternic pe care suntem dispuși să îl trăim, dar care trebuie și de cealaltă parte văzut și acceptat ca atare. ” a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a încercat degeaba să cumpere indulgență din SUA

În cei aproape 10 ani de mandat, Klaus Iohannis a încercat să cumpere indulgența SUA, să obțină, după mandatele de președinte al României, o funcție importantă la NATO. Din păcate pentru interesele lui obscure și pentru românii care au cotizat câteva miliarde de dolari, nu se va întâmpla acest lucru. Joe Biden a fost foarte clar când i-a explicat mutului de la Cotroceni că șefia NATO este dată către Olanda.

Ba mai mult, pare că Joe Biden i-a dat directive clare în ceea ce privește cedarea sistemului de rachete Patriot către Ucraina. Asta în contextul în care, dacă acest lucru se întâmplă, țara noastră va rămâne fără apărare aeriană și poate fi o victimă ușoară a Rusiei.

Așadar, România este umilită de atâția ani și totul cu complicitatea politicienilor români în frunte cu Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă sau Cătălin Drulă. Un alt exemplu elocvent al acestei bătăi de joc este problema vizelor pentru SUA. România este cam singura țară din Uniunea Europeană care mai are nevoie de acest act pentru a intra pe teritoriul țării mai sus amintite. Asta în contextul în care cetățenii americani nu au voie de un asemenea document pentru a intrat în vreo țară din Uniunea Europeană. În concluzie, din clipul prezentat mai sus se poate vedea că președintele Klaus Iohannis și-a dat seama că este doar o slugă a SUA și că trebuie să se prezinte la ”ordin” ori de câte ori vrea partenerul strategic.

Comentarii
  • Tot poporul spune ca io- annus este un slugoi prost un tradator care a facut din Romania presul tuturor tarilor ,dar prostoiul io- annus se crede destept, luate-ar dracu de prost ,tradator care ai ingenuncheat tara noastra turistule strain in Romania . Romania de 10 ani nu are presedinte!!!!! Romania nu are presedinte !! Tradatorul straini de tara noastra Romania nu se poate chema presedinte. Sa ne kkam pe Pnl – ul tau io- annus

  • Și, va plăti, va fi tras la răspundere pt. imbecilismul său?!

  • L-au dus de nas evreii, cei din PNL iasi. Acum votatii!

  • Da voi celavecilor sugatori in ruble ati vrea sa stam capra orcilor lui putler?

  • Un neamt ingamfat, absolut impotriva a tot ce i romanesc, un ignorant. Si a determinat nevasta sa faca falsifice documentele prin care a furat o casa, fapt pentru care a riscat pușcăria. De romani și drepturile lor , îl doare cur, jegos ordinar.

  • Sa nu credeti ca a aflat abia acum. A stiut, dar nu i-a pasat. Nu pentru tara se zbate el, ci pentru el personal. Este bolnav dupa functii si bani.

  • Anonim 2:58pm

    Incredibilă mentalitatea voastra, a tuturor celor care aveți impresia, în imbecilitatea voastră, că esti pro Putin daca nu ții cu America sau cu mama mă-sii. Vai de capul vostru de ignoranti.

    E plina lumea de-ăștia. 🙄

  • Mergi si ofera-ți copiii si nepotii ca ofranda domnului PedofilBiden 🥹

  • Radu-Iulian Panțâru

    Băi bârfitorilor sunteți dintre foștii repetenți și corigenți ai clasei, niște leneși de aceea sunteți invidioși pe Iohannis, el e profesor de fizică, iar voi habar nu aveți de școală, că la fizică se dădea Bacul nu numai la mate, alegeai una din ele, deci fizica era o valoare mare a învățământului, și este în continuare. De aceea vă roade invidia că tot lenea ați rămas, analfabeți. Citiți Constituția să vedeți orbilor bârfitori ce atribuții are Președintele Țării. Voiați un dictator ca Putler. Pe aici sunt infiltrați putleristi bolșevici.

  • SA LI SE CONFISTE TOT SI LA PIRNAIE CU TO TIII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *