Sport

Kobe Bryant va fi inclus în „Naismith Memorial Basketball Hall of Fame”

Publicat: 27 ian. 2020

Kobe Bryant va fi inclus în „Naismith Memorial Basketball Hall of Fame”, fără să mai treacă prin alegerile normale, în urma accidentului de elicopter, care s-a soldat cu nouă persoane decedate, printre care legendarul baschetbalist și fiica lui de 13 ani, Gianna Maria.

„Kobe va fi onorat așa cum se cuvine”, a declarat președintele Hall of Fame, Jerry Colangelo, potrivit dailymail.co.uk. Informația nu a fost încă confirmată de NBA.

Kobe Bryant și jucătorii Tim Duncan, Tim Hardaway și Kevin Garnett au fost nominalizați pentru a ajunge în Hall of Fame, iar numele câștigătorului trebuia să fie anunțat în aprilie 2020, însă oficialii au renunțat la votul obișnuit.

Pentru a fi inclus în Hall of Fame, un jucător trebuie să se fi retras din baschet de trei sezoane complete, iar Kobe Bryant s-a retras la 16 aprilie 2016.

„Timp de 20 de sezoane, Kobe ne-a arătat ce se poate întâmpla atunci când talentul incredibil se îmbină cu devotamentul absolut și cu dorința de a câștiga”, a spus comisarul NBA, Adam Silver, care a mai adăugat: „A fost unul dintre cei mai extraordinari jucători din istoria jocului nostru, cu realizări care sunt legendare … dar va fi amintit cel mai mult pentru că a inspirat oameni din întreaga lume să concureze la nivelul lor maxim”.

Restul personalităților care vor fi incluse în Hall of Fame vor fi anunțate în aprilie 2020.loading...

Adauga un comentariu