Cancan ultimă oră

Kylie Jenner este din nou însărcinată! Și-a ascuns sarcina până acum – VIDEO

Publicat: 08 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kylie Jenner este din nou însărcinată Și-a ascuns sarcina până acum - VIDEO
Kylie Jenner este una dintre cele mai de succes femei din lume

Kylie Jenner este una dintre cele mai de succes femei din lume. Deși are doar 24 de ani, este deja mama unei fetițe și, mai mult, este milionară. A reușit să strângă o avere impresionantă până acum, dar cea mai mare realizare este familia ei. Vedeta a anunțat acum că va deveni din nou mămică!

Kylie Jenner va deveni mămică

Milionara Kylie Jenner trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a anunțat pe contul său de Instagram că va deveni mămică pentru a doua oară. Ea a ales un filmuleț extrem de emoționant în care a surprins momentul când i-a anunțat și pe ceilalți membri că familia lor se mărește.

Ea a făcut un test de sarcină, iar primul care a aflat a fost chiar Travis, viitorul tătic. Acesta a fost extrem de emoționat după aflarea veștii și s-a bucurat foarte mult. Chiar și Stormie, fetița lor, a fost fericită de vestea că va mai avea un frățior sau o surioară, după care au mers toți trei la medic.

Acolo au aflat că totul este în regulă, dar încă nu s-a văzut sexul bebelușului, pentru că sarcina este prea mică. Fotografiile de la ecograf au ajuns și la restul familiei, care a primit cu drag vestea că vor mai avea un nepoțel.

Kylie a ascuns sarcina

De ceva timp se tot vorbește despre faptul că vedeta ar fi însărcinată. Veștile despre o presupusă sarcină au început să circule după ce Caitlyn Jenner a spus că așteaptă cel de-al nouăsprezecelea nepot. Mai mult, Kylie nu a mai fost așa activă în mediul online și cel puțin nu a mai publicat fotografii cu ea în ipostaze sexy.

Sarcina este destul de vizibilă, dar se pare că a știut să o ascundă. A purtat mai mult haine largi, care să acopere burtica și nu a mai publicat așa multe imagini pe rețelele de socializare. Nu se știe de ce a ascuns sarcina, dar probabil a vrut să se asigure că totul este în regulă și merge bine, înainte ca toți să afle.

Fanii au fost foarte încântați și au reacționat la clipul de pe Instagram cu tot felul de urări de bine. Apropiații nu își mai încap în piele de fericire și abia așteaptă să-l cunoască pe bebeluș.

Adauga un comentariu