WoW!

La ce folosesc cojile de ceapă

Publicat: 08 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La ce folosesc cojile de ceapă

Pentru că nu cunosc efectele benefice ale foilor de ceapă, multe persoane le arunca după ce curăţa leguma. Însă, se pare că acestea sunt unele dintre cele mai sănătoase părţi ale cepei. Foile de ceapă sunt bogate în flavonoizi, precum quercetina, care sunt cunoscuţi şi că vitamina P. Aceştia sunt antioxidanţi de care corpul are nevoie.

De ce nu este bine să arunci foile de ceapă: Dacă vei folosi foile de ceapă, vei ţine sub control tensiunea arterială şi colesterolul. În plus, te vor ajuta în lupta cu alergiile, stimulează crestrea masei musculare, tratează depresia şi ajuta pacienţii bolnavi de cancer să lupte cu boala.

La ce folosesc cojile de ceapă

Foile de ceapă nu se pot mânca, însă pot fi incluse în supe. Te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate. Când faci supă, adaugi ceapă, însă nu uita şi de foile legumei. Astfel, corpul tău va absorbi quercetina şi alte substanţe nutritive care îţi vor îmbunătăţi starea de sănătate. Încearcă să adaugi în supă o mână de foi de ceapă. Şi, când supa este gata, le vei îndepărta cu o strecurătoare. Poţi ţine foile de ceapă într-o pungă de hârtie şi le poţi folosi atunci când ai nevoie de ele.

Multe persoane folosesc foile de ceapă pentru a scăpa de anumite probleme localizate la nivelul pielii, printre ele numărându-se şi mâncărimea. Este un simptom incomod, care le dă bătăi de cap multor oameni. Foile de ceapă ajuta părul să crească mai repede şi îi dau un aspect frumoas şi sănătos. Apă în care ai fiert foile de ceapă poate fi folosită pentru a-ţi clăti părul.

La ce folosesc cojile de ceapă

Aşadar, data viitoare când găteşti, nu mai arunca foile de ceapă. Sunt sănătoase şi, chiar dacă nu pot fi mâncate, pot fi folosite când prepari supa. Îţi vor îmbunătăţi starea de sănătate şi te vor ajuta să lupţi cu diferite boli sau te vor ajuta să le previi.v

Adauga un comentariu