Culinar

La ce foloseşte sarea în casă

Publicat: 29 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La ce foloseşte sarea în casă

Ştim că din nefericire, energiile negative ne afectează familia, animalele de companie, pe noi şi chiar şi orice obiect care se afla în casă. Vestea cea bună este că poţi elimina toate aceste energii negative şi poţi avea o mai calitate a vieţii mai bună datorită acestui ingredient pe care îl ai deja în casă: Sarea

Înainte de a vă dezvălui remediile pentru curatatea energiilor din locuinţa, aş vrea să vă spun câteva dintre beneficiile aduse sării pentru organism.

Alcalinizează corpul
Acest beneficiu se datorează faptului că ea nu a fost expusă temperaturilor ridicate în timpul procesării, iar proprietățile sale nutritive nu au fost alterate. Sarea naturală(nu cea iodata) conţine micro-minerale alcaline.

Totodată, mineralele esențiale din sarea de mare contribuie la reglarea ph-ului, stimulând eliminarea toxinelor și a compușilor acizi.

La ce foloseşte sarea în casă

Combate astmul
Având un efect antiinflamator și calmant, sarea constituie o soluție naturală împotriva iritațiilor respiratorii. Efectul său ușor expectorant reduce producția de flegmă, prevenind obstrucționarea căilor respiratorii.

De fapt, sarea este foarte benefică pentru pacienții care suferă de astm, pentru că ameliorează dificultățile de respirație.

Protejează sănătatea cardiovasculară
Diluând o jumătate de linguriță de sare de mare în apă caldă, obții un remediu naturist care poate ține sub control colesterolul și tensiunea arterială.

Deși persoanele hipertensive nu ar trebui să consume sare de bucătărie, acestea pot ingera doze mici de sare de mare fără a experimenta probleme. Conținutul ridicat de minerale esențiale al sării de mare reduce riscul de ateroscleroză, infarct său accident vascular cerebral.

La ce foloseşte sarea în casă

Ameliorează durerile musculare
Sarea este bogată în potasiu şi magneziu, două minerale esențiale pentru că mușchii să funcționeze corect. Acești compuși reduc tensiunea, în special cea rezultată în urma activităților sportive sau solicitante.

Mai mult, potasiul și magneziul reglează nivelul electroliților, care poate fi destabilizat din cauza pierderii de fluide.

Combate depresia
Datorită proprietăților sale, acest ingredient natural menține nivelul de melatonină și serotonină din creier, două substanțe chimice asociate bunăstării. După ce o ingerezi, sarea inhibă producția cortizolului, reducând stresul și anxietatea

ŞI ACUM SĂ REVENIM LA REMEDIILE DE CURĂŢARE A ENERGIILOR DE CARE NU AVEM NEVOIE ÎN PROPRIA CASĂ

Sarea folosită este cea grunjoasa. În faţa uşii de la intrare, să aveţi întotdeauna un borcan sau o vază de preferat transparenta în care să aveţi sare. Îl aşezaţi într-un loc ferit, iar sarea se schimbă o dată pe lună. Pentru a atrage abundenta materială, puteţi folosi un borcan în care să adăugaţi jumătate de cantitate orez şi jumătate sare. La fel îl schimbaţi şi pe acesta la o lună.

În pahare mai mici sau borcanele adăugaţi sare grunjoasa şi aşezaţi-le în toate încăperile casei, dar mai ales în locurile unde vă petreceţi cel mai mult timp. Acelaşi remediu îl puteţi folosi şi la locul de muncă. Vă garantez că acest remediu chiar funcţionează. Cristalele de sare au abilitatea naturală de a şterge programarea energetică. Folosiţi-le, aşadar, ca pe o gumă de şters.

Sarea nu trebuie să vă lipsească niciodată din casă! Sarea aduce spor şi este purificatoare. Pentru o stare de bine, puneţi pe o farfuriuţă un pumn de sare şi câteva fruze de salvie. Ardeţi salvia şi lăsaţi-o după ardere 15 minute. O să simţiţi cum se schimba starea dvs de spirit.

Adauga un comentariu