Cancan

La cine va rămâne fiica Oanei Roman şi a lui Marius Elisei? Fiica lui Petre Roman a făcut anunţul

Publicat: 21 ian. 2021
oana roman cu marius elisei si fiica lor
Oana Roman a dezvăluit în cadrul unui interviu că Iza va merge în fiecare săptămână la tatăl ei, câte 2-3 zile

Acum după ce s-au despărţit după o relaţie de şapte ani, toată lumea se întreabă la cine va rămâne fiica Oanei Roman şi a lui Marius Elisei. Ei bine, fiica lui Petre Roman a dezvăluit în cadrul unui interviu că Iza va merge în fiecare săptămână la tatăl ei, câte 2-3 zile, iar apoi se va ocupa ea de aceasta.

Vestea că Oana Roman şi Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri diferite a surprins pe toată lumea. Cei doi soţi au hotărât, la sfârşitul anului trecut, că cel mai bine ar fi să divorţeze. Anunţul a venit chiar cu doar câteva zile înainte de Crăciun

La cine va rămâne fiica Oanei Roman şi a lui Marius Elisei

Oana Roman şi Marius Elisei şi-au spus adio după 7 ani de relaţia, în care s-au căsătorit şi au adus-o pe lume pe micuţa Isabela. Se pare că certurile dintre cei doi nu putea fi oprite, astfel că au decis să pună punct poveştii de dragoste care era între ei şi să ajungă în fata notarului pentru a încheia totul conform procedurii.

La cine va rămâne fiica Oanei Roman şi a lui Marius Elisei? Chiar dacă până acum s-a speculat că cei doi se vor împăca, din declaraţiile lor nu se înţelege acest lucru. Decizia este luată şi definiva, astfel că, toată lumea se întreabă acum, cu cine va rămâne fiica Oanei Roman şi a lui Marius Elisei?

Chiar dacă cei doi nu se gândesc la împăcare, la mijloc este şi fetiţa celor doi, Iza. Se pare că Oana a decis cum îşi va petrece timpul micuţă de acum încolo. În cadrul unui interviu, fiica lui Petre Roman a declarat faptul că Iza va merge în fiecare săptămână la tatăl ei, câte 2-3 zile, iar apoi se va ocupa ea de aceasta, scrie wowbiz.ro.

”Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile, şi săptămâna asta a luat-o ieri şi o iau eu mâine la prânz, pentru că avem filmări şi nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar aşa ne-am organizat noi săptămâna asta”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman considera ce este foarte important ca fetiţa lor să meargă şi să aibă o legătură strânsă cu tatăl ei, chiar dacă vedeta încearcă să îi ofere tot ce este mai bun.

Oana Roman nu mai poate să facă copii

Puţini ştiu că Oana Roman nu mai poate face copii, din cauza unei probleme de sănătate ce i-a pus viaţa în pericol. Oana Roman a fost criticată în repetate rânduri de cei din jur, însă de fiecare dată a putut să le ţină piept. Vedetă a slăbit 17 kilograme şi este mândră de reuşita ei, mai ales că mulţi au acuzat-o că şi-a făcut micşorare de stomac, operaţie care i-ar fi fatală dacă ar fi făcut-o.

Vedeta nu mai poate rămâne însărcinată niciodată, iar orice operaţie în zona abdomenului i-ar putea fi fatală. Oana Roman a mărturisit că nu mai poate face copii şi că a fost la un pas de septicemie după ce a născut-o pe fetiţa ei.

”După ce am născut, am avut nişte probleme de sănătate care mi-au pus viaţa în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viaţa, am făcut o operaţie, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am muşchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură şi am stat cu sonda urinara şapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a dezvăluit Oana Roman.

Adauga un comentariu