Eveniment-Social

La Iași demarează un proces spectaculos! De astăzi, 10 iulie 2023, începe etapa de admitere la una dintre cele mai atractive universități din România, USV Iași – FOTO

Publicat: 10 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La Iași demarează un proces spectaculos De astăzi 10 iulie 2023 începe etapa de admitere la una dintre cele mai atractive universități din România USV Iași - FOTO
Universitatea de Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași oferă peste 1.000 de locuri la admiterea pentru studiile de licență la cele patru facultăți cu 17 specializări

De astăzi, 10 iulie 2023, începe etapa de admitere la una dintre cele mai atractive universități din România, USV Iași! Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” oferă peste 1.000 de locuri la admiterea pentru studiile de licență la cele patru facultăți cu 17 specializări. Tinerii pot să se înscrie fizic și online în perioada 10-21 iulie

Astăzi, 10 iulie 2023, începe etapa de admitere la una dintre cele mai atractive universități din România! Universitatea de Științele Vieții (USV Iași) „Ion Ionescu de la Brad” oferă peste 1.000 de locuri la admiterea pentru studiile de licență la cele patru facultăți cu 17 specializări. Tinerii pot să se înscrie fizic și online în perioada 10-21 iulie.

„Tinerii care vin la universitatea noastră descoperă, în primul rând, o universitate modernă, dinamică, un campus foarte bine organizat, cu multiple facilități pentru învățare, cazare, sport și pentru petrecerea timpului liber. Descoperă numeroase activități complementare celor didactice și de cercetare, cu deplasări în teren, vizite de studiu, cu workshop-uri, întâlniri cu proprietari din zona agribusiness-ului”, arată oficialii USV Iași.

De astăzi, 10 iulie 2023, începe etapa de admitere la una dintre cele mai atractive universități din România, USV Iași

De reliefat că educația la USV Iași înseamnă: Cum poți controla un domeniu vital – Alimentația? Ce se întâmplă de la materia primă, prelucrarea produselor alimentare, până la produsul finit, controlat și expertizat! De ce Agricultura sustenabilă implică multă cunoaștere, tehnologie, inovare și cercetare? Cum pot milioane de oameni să fie hrăniți în vremuri de schimbări climatice?

„Universitatea de Științele Vieții «Ion Ionescu de la Brad» din Iași este alături de absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat pentru a face un nou pas important al vieții lor. Studenții noștri învață de la cei mai buni profesori să se adapteze la o stare și o lume în schimbare”, mai arată reprezentanții instituției.

Conform Metodologiei, în perioada 10-21 iulie 2023 va avea loc înscrierea candidaților pentru admiterea la domeniile Agronomie, Horticultură, Zootehnie, Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Biotehnologii, Biologie și Medicină Veterinară. Criteriile de admitere la toate cele patru facultăți ale USV Iași sunt pe baza notelor obținute la probele de Bacalaureat (nota de la proba scrisă de Limba și literatura română – 50 la sută, nota de la o altă probă scrisă, la alegerea candidatului – 50 la sută).

USV Iași are o rată de 80 la sută, la nivel de angajare pe piața muncii în domeniul studiat, pentru absolvenții celor patru facultăți

Înscrierile online pot fi realizate pe http://admitere.uaiasi.ro/. USV Iaşi beneficiază de resurse științifice, didactice, materiale de excepţie pentru mediul universitar din regiunea de Nord-Est a României: condiţii excelente pentru pregătirea teoretică şi practică, săli de curs, laboratoare, seminarii, câmpuri experimentale, baze de practică proprii, laboratoare dotate cu aparatură de specialitate de ultimă generaţie, clinici și spital veterinar, bibliotecă dotată cu toate facilitățile pentru informare, ateliere de microproducție, amplasate într-o clădire modernă, care este dedicată specializărilor din cadrul Ingineriei produselor alimentare, campus studențesc în cea mai frumoasă zonă a Iaşului, peste 1.600 locuri de cazare, peste 30 la sută de studenţi bursieri, burse cuprinse între 750 și 1.200 de lei, parteneriate internaționale de colaborare cu universități similare de pe 5 continente și din 32 de ţări. Informații complete pot fi consultate AICI: www.iuls.ro.

Mai multe detalii pe www.uaiasi.ro/admitere, https://www.facebook.com/uaiasi/. Informații se pot obține și prin telefon sau WhatsApp, la numărul 0757.011.416, ori pe e-mail, la adresa [email protected].

Așadar, la Iași demarează un proces spectaculos! De astăzi, 10 iulie 2023, începe etapa de admitere la una dintre cele mai atractive universități din România, USV Iași.

Adauga un comentariu