Local

La Iași, pacienții bolnavi de cancer au posibilitatea să obțină gratuit a doua opinie medicală de la doi specialiști turci – VIDEO

Publicat: 09 iun. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
La Iași pacienții bolnavi de cancer au posibilitatea să obțină gratuit a doua opinie medicală de la doi specialiști turci - VIDEO
La Iași, pacienții bolnavi de cancer au posibilitatea să obțină gratuit a doua opinie medicală de la doi specialiști turci

Pacienții bolnavi de cancer din Iași, dar și din alte județe din regiunea Moldovei pot beneficia gratuit, în data 9 și 10 iunie 2023, de o a doua opinie medicală în cadrul unui eveniment organizat de Infosanmed.

Pentru aceasta, trebuie doar să se alăture seminarului medical desfășurat la Hotel Unirea, Iași (strada Piața Unirii, nr. 5), la care vor participa doi specialiști turci de renume internațional, medicul urolog Op. Dr. Yılmaz Salman și medicul oncolog Prof. Dr. Alper Can.

Ieșenii vor avea acces gratuit la a doua opinie medicală de la doi specialiști turci

Pe 9 iunie 2023, în intervalul orar 11.00-19.00, și în data de 10 iunie 2023, între orele 11.00-16.00,  prof. dr. Alper Can, medic specialist oncolog, și prof. dr. Mehmet Yilmaz Salman, medic urolog, specialist în tratarea infecțiilor urinare, incontinență urinară, pietre la rinichi și cancer la prostată, vor fi prezenți la Iași, la Hotel Unirea, sala de conferințe, unde vor analiza gratuit dosarele pacienților oncologici din Iași, dar și din alte zone ale Moldovei, pentru a le oferi o a doua părere medicală.

Persoanele care suferă de această boală cruntă, indiferent de tipul de cancer cu care au fost diagnosticați,  pot să se înscrie pentru o a doua părere din partea specialiștilor turci prin intermediul link-ului  https://infomedclinic.com/anasayfa sau la numărele de telefon 0090 5526755220 (WhatsApp) sau +40 751 665 120 (telefon si WhatsApp)

 

O a doua opinie este extrem de importantă pentru pacienții oncologici, deoarece oferă siguranța diagnosticului corect și accesul la cea mai bună soluție de tratament. Clinica Infosanmed activează în domeniul sănătății de mulți ani, oferind pacienților soluții la toate tipurile de probleme medicale. Reprezentanții săi vor fi prezenți în luna iunie la Iași, unde vor prezenta noile metode de tratament și tehnologiile inovatoare utilizate cu succes în spitalele din Turcia.

Există metode de tratament și pentru pacienți diagnosticați cu cancer în stadiu IV

Prof. dr. Alper Can este specialist în oncologie medicală, imunoterapie, terapie hormonală, chimioterapie, ozonoterapie, terapia HIPEC, fitoterapie și tratamente naturiste. Acesta a obținut numeroase premii pentru cercetarea desfășurată în domeniul oncologiei medicale.

“În luna iunie, vom veni în România pentru pacienții oncologici. Și pentru pacienți diagnosticați cu cancer, care sunt în stadiu IV, există metode de tratament care dau rezultate. Avem toate felurile de sisteme de tratament pentru toate tipurile de cancer și tratamente alternative noi” , a transmis Prof. Dr. Alper Can.

 

 

Comentarii
  • VÂNZĂTORII de ILUZII TURCI,nu erau destui ROMÂNII nepriceputi dar jăcmănitori ! Românii pe șpăgi ,turcii cu taxa ”legală”!

  • am incercat sa facem o programare, numerele sunt inchise, pe whatsapp nici nu raspund…..degeaba faceti reclama, sunt neseriosi…..

  • Ce să faci cu a doua opinie sau cu a treia opinie? Șansa adevărată ar fi să întâlnești profesioniști care să te vindece!

  • Am reușit sa fac programare, dar când am ajuns erau plecați. Bătaie de joc la adresa persoanelor bolnave de cancer. Foarte urat din partea lor!

Adauga un comentariu