Cancan ultimă oră

La împlinirea celor 41 de ani, Liviu Vârciu a avut o dorință neașteptată

Publicat: 18 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La împlinirea celor 41 de ani Liviu Vârciu a avut o dorință neașteptată
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în caz de război bărbații cu vârsta până la 53 de ani sunt luați să lupte pe câmpul de luptă, astfel că acest gând îl sperie foarte mult pe Liviu Vârciu

Războiul dintre Rusia și Ucraina a luat prin surprindere pe toată lumea și a creată panică la nivel înalt, chiar și în rândul vedetelor. Ei bine, Liviu Vârciu se numără printre acestea, iar dacă ieri a avut ocazia să își pună o dorință, aceasta a fost legată chiar de conflictul ruso-ucrainean. Declarații exclusive la Antena Stars!

La împlinirea celor 41 de ani, Liviu Vârciu a avut o dorință neașteptată, cu care a luat pe toată lumea prin surpindere, asta imediat după ce le-a spus-o tuturor în direct la Antena Stars!

Prezentatorul TV, dorință neașteptată de ziua lui de naștere

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în caz de război bărbații cu vârsta până la 53 de ani sunt luați să lupte pe câmpul de luptă, astfel că acest gând îl sperie foarte mult pe Liviu Vârciu. Alarmat că ar putea să fie printre cei nevoiți să lupte pentru a-și apăra țara, prezentatorul TV și-a pus o dorință neașteptată de ziua lui de naștere.

Mai exact, acesta și-a dorit ca războiul dintre Rusia și Ucraina să se finalizeze, asta pentru a nu se mai înregistra mii de victime, dar mai ales pentru a nu se extinde și a fi implicată și România.

„Eu știți cum sunt, ce în gușă…În fine, nu joc teatru. Dorința mea a fost să se termine cu războiul, să nu mai fiu atât de stresat pentru că am o vârstă la care pot lua pușca în mană ca să îmi apăr țara și nu vreau. Când văd ca am 41 de ani și mă văd cu un razboi în coaste și cu pandemia asta, nu e chiar plăcut. Vreau să se termine asta cât mai repede, mă sperie!”, a declarat Liviu Vârciu la Antena Stars.

Când face petrecerea de ziua lui

Ei bine, deși ziua lui de naștere a fost ieri, Liviu Vârciu nu a putut face ieri o petrecere, însă nici pentru weekend-ul acesta nu a programat nimic. Îndrăgitul prezentator TV a declarat, tot în direct la Antena Stars, că încă este în căutarea unei locații.

Ba mai mult decât atât, ar vrea să își sărbătorească ziua de naștere împreună cu cea a partenerei lui de viață, Anda Călin, care este pe data de 30 martie. Prin urmare, acum sunt băgați în pregătiri pentru o petrecere fastuoasă alături de cei dragi.

 

Adauga un comentariu