Cancan

Lana Del Rey, cu mâna în ghips. Ce i s-a întâmplat

Publicat: 01 apr. 2021
fotografie cu Lana Del Rey cu mana stanga in ghips
Lana Del Rey a devenit cunoscută datorită melodiei "Summertime sadness"

Ne obişnuise cu o siluetă trasă ca prin inel, dar se pare că şi pe ea a afectat-o pandemia şi lipsa de mişcare. Ştii cine este în imagine? Nimeni alta decât cântăreaţă americană Lana Del Rey. La începutul anului, paparazzi au surprins-o când ieşea de la cumpărături. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că aproape nu mai seamănă cu cea pe care o ştiau.

Imaginea impecabilă de diva retro a dispărut în totalitate. S-ar părea că a pierdut lupta cu kilogramele, devenind de nerecunoscut. Noile dimensiuni ale vedetei i-au şocat nu doar pe paparazzi, ci şi pe fani. În plus, vedeta avea şi braţul stâng în ghips, din cauza unei accidentări. Conform afirmațiilor ei, accidentarea a suferit-o la patinoar, chiar pe gheață.

Cine este Lana Del Rey

Lana Del Rey s-a născut pe 2 iunie 1985, în New York, SUA. A început să compună piese de pe la 18 ani, semnând primul contract de colaborare după puţin, în anaul 2007. Este logodită muzicianul Clayton Johnson şi se pregăteşte pentru nuntă. Logodnicul a cerut-o de soţie la începutul lunii decembrie anul trecut. Primul său album digital a fost lansat în 2010, dar a cunoscut celebritatea mulțumită piesei „Video Games”. Înainte de aceasta, a ajuns cunoscută datorită piesei Summertime sadness.

În urmă cu câţiva ani a avut o relaţie de lungă durată cu rockerul Barrie – James O’Neill. Iniţial părea că se vor şi logodi. Relaţia însă s-a încheiat pentru că partenerul său avea „probleme de rezolvat, care îngreunau relaţia”.

Alt moment dificil prin care a trecut a fost atunci când un spectator a atacat-o. S-a întâmplat în timpul unui concert din Belgia. Atunci, artista a tras o sperietură zdravănă.

Inedit este faptul că multe persoane, după ce au cunoscut-o, au afirmat că au avut un scurt crush pentru ea. Pe listă se afla inclusiv A$AP Rocky, care a numit-o  fata visurilor lui. Se spune că Lana Del Rey se face îndrăgită foarte uşor pentru că ea cântă melodii superbe, despre cele mai puternice sentimente umane. În plus, are un stil aparte de a aborda lucrurile.
Adauga un comentariu