Cancan ultimă oră

Larisa Drăgulescu, în ipostaze nud: Face milioane din site-uri pentru adulți!

Publicat: 26 ian. 2022
larisa dragulescu
„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atat. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021”

Larisa Drăgulescu apare nud pe platforme pentru adulți unde își vinde trupul pentru bani. A devenit milionară în euro și investește în imobiliare. 

Fosta soție a gimnastului câștigă peste 2 milioane de euro din celebritatea pe care o are pe site-urile pentru adulți. 

larisa dragulescu
După divorțul de Marian Drăgulescu din 2009, tânăra și-a lăsat inhibițiile deoparte și a plecat în străinătate pentru a face bani

Larisa Drăgulescu, goală pe internet pentru bani 

Este una dintre cele mai sexy milionare din România și a câștigat faima prin propria imagine a unui trup lipsit de imperfecțiuni. Câștigă lunar sume impresionante din pictoriale provocatoare urcate pe platforme dedicate adulților. 

După divorțul de Marian Drăgulescu din 2009, tânăra și-a lăsat inhibițiile deoparte și a plecat în străinătate pentru a face bani. A plecat în Germania și Dubai pentru a lucra la cluburi de noapte, a ajuns să câștige peste 50.000 euro pe lună și s-a întors în România și a cunoscut faima pe site-urile interzise minorilor. 

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atat. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag”, a declarat focoasa Larisa Drăgulescu. 

larisa dragulescu
Fosta soție a gimnastului câștigă peste 2 milioane de euro din celebritatea pe care o are pe site-urile pentru adulți

Artista mai spune că este foarte fericită cu munca pe care o face când își vinde corpul și că este satisfăcută financiar, ajungând acum să aibă o avere de peste 2.000.000 de euro. 

Mamă a doi copii, Larisa a stârnit atenția privitorilor în anul 2015 cu cele mai provocatoare priviri și cu un trup perfect în revista dedicată bărbaților, Playboy

Larisa s-a lăsat pozată goală și în anul 2011, după despărțirea de multiplul campion olimpic. 

Larisa Drăgulescu este una dintre cele mai sexy milionare din România 

După divoțul brusc pe care l-au avut, Larisa a ales să își vândă nuditatea pe internet pentru mai multe sume de bani, ceea ce i-a adus un profit uriaș. 

larisa dragulescu
Larisa Drăgulescu apare nud pe platforme pentru adulți unde își vinde trupul pentru bani. A devenit milionară în euro și investește în imobiliare

Tânăra are o relație deschisă cu fanii din mediul online și ține o legătură strânsă cu aceștia. Larisa se pozează frecvent pe rețelele sociale și nu ezite să își etaleze formele voluptoase în ipostaze provocatoare. 

Marian a avut o căsătorie de 3 ani alături de frumoasa artistă cu care are și 2 copii, o fată și un băiat. După mai multe scandaluri violente au decis să pună capăt mariajului lor, prin divorț, în 2009. Beatrice (16 ani) și Richard (14 ani) trăiesc cu mama lor. Fetița are câteva probleme de sănătate și a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar băiatul îi calcă pe urme tatălui. 

„Nu m-am gândit niciodată că voi face atât de mult timp gimnastică, astfel încât să particip la aceeași competiție cu Richie, cu băiatul meu. Mă bucur, e ceva inedit și sper ca lucrul acesta să îl motiveze și să îmi calce pe urme”, declară Marian Drăgulescu, multiplu medaliat la gimnastică. 

larisa dragulescu si marian dragulescu alaturi de copii
Marian a avut o căsătorie de 3 ani alături de frumoasa artistă cu care are și 2 copii, o fată și un băiat

Beatrice a fost diagnosticată la naștere cu hipoacuzie bilaterală profundă și operată de patru ori pentru a avea un auz aproape de normal, iar mama acesteia, Larisa, declară într-un interviu că: 

„Mergem în fiecare zi la logoped pentru recuperare și totul este sub control. Mulți ani de acum înainte vom merge la medic, dar asta nu e o problemă pentru noi, important este ca ea să fie bine”. 

 

 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu