Cancan ultimă oră

Larisa Drăgulescu s-a îmbogățit din imaginile postate pe internet. Cum a ajuns sa facă bani vedeta

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Larisa Drăgulescu s-a îmbogățit din imaginile postate pe internet. Cum a ajuns sa facă bani vedeta
Larisa Dragulescu castiga bani frumosi din noua activitate pe care o are

Nu mai este un secret pentru nimeni din ce se întreține Larisa Drăgulescu! Chiar ea a confirmat că activează pe o platformă pentru adulți, unde încarcă diverse clipuri și imagini interzise minorilor.

Este foarte asumată în ceea ce privește acest subiect, ba chiar nu se ferește să spună cât de bine câștigă.

Larisa Drăgulescu, succes de milioane pe un site pentru adulți

Larisa Drăgulescu nu se ascunde și recunoaște că are un cont pe un site destinat adulților, unde postează poze și filmulețe, pe care utilizatorii le pot viziona contracost.

Aceasta povestește cum i-a vent ideea și de cât timp creează content interzis minorilor.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag. Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online(…)

Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește.”, a declarat Larisa Drăgulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Roșcata nu are inhibiții și afirmă că și copiii ei văd ce postează în mediul online. Deși mulți o critică, pentru ea e important că familia o susține și nu o judecă când vine vorba de meseria ei.

„Copiii mei mă susțin, sunt mari, văd și ei în online. Sunt ok cu asta. Vorbim orice, ne înțelegem bine, i-am educat în felul meu. Nu spun nimic despre asta.

Sunt bine crescuți, amândoi au bursă de merit în clasa a 10-a.”, a adăugat fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Cum a strâns o avere fosta soție a lui Marian Drăgulescu?

Potrivit declarațiilor ei, Larisei nu îi este rușine cu ceea ce face, mai ales când se uită în contul bancar. Aceasta a declarat cât câștigă de pe urma imaginilor fără perdea, dar și cu ce se mai ocupă în Germania, pentru a-și asigura un trai fără griji.

„Da, am câștigat o avere impresionantă, însă nu doar din aceste platforme, ci din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani.”, a explicat Larisa Drăgulescu.

Larisa susține că primește zilnic mesaje, majoritatea de critică, unde oamenii o blamează pentru meseria pe care și-a ales-o. Cu toate acestea, nu a renunțat la ceea ce face, ba chiar a ținut să le dea și replica, în direct, la TV, menționând încă o dată că site-ul pentru adulți a fost o decizie fericită din punct de vedere financiar.

„Sunt fericită, câștig bine. Pentru mine nu este nimic rău, nu înțeleg de ce unii se agită atât”, a mai spus roșcata.

Adauga un comentariu