Cancan ultimă oră

Larisa Udilă are probleme cu sarcina: „Am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea”

Publicat: 02 mart. 2021
Larisa Udilă și iubitul ei Alexandru Ogică
Larisa Udilă și iubitul ei Alexandru Ogică

Larisa Udilă trăiește o minunată poveste de dragoste alături de iubitul ei, Alexandru Ogică. Relația lor a trecut la un alt nivel, însă: vor avea un copil! Din păcate, băiețelul ar putea avea probleme serioase, după naștere.

Invitată la Teo Show, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină de-a lungul sarcinii.

„Pe mine una m-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie. Există un lichid în ceafă, foarte important pentru bebeluși atunci când faci morfologia. Mi-a spus (medicul) că există un risc foarte mare de sindrom down. Medicul mi-a spus că nu vrea să mă mintă și că trebuie să-mi fac analizele mai departe.

Am ieșit din cabinet, eram singură, mergeam pe hol spre Ogi al meu și am bufnit într-un plâns și am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea. A fost foarte rău. Am făcut toate analizele necesare”, a mărturisit Larisa, în cadrul emisiunii Teo Show.

Din fericire, Larisa Udilă a mai făcut o serie de analize, care arată că totul se va desfășura potrivit așteptărilor sale.

Larisa Udilă: „Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă!”. Larisa Udilă are probleme cu sarcina

În momentul în care a anunțat că va fi mamă, Larisa Udilă s-a arătat extrem de emoționată, vorbind despre toate sentimentele pe care le experimentează.

„Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!”, a spus Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu