Actualitate

Latifundiarul Gigi Becali, mesaj transmis ministrului Sănătăţii: „Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmacii fără adaos”

Publicat: 15 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Latifundiarul Gigi Becali mesaj transmis ministrului Sănătăţii Eu cumpăr medicamentele le pun în farmacii fără adaos
Gigi Becali, cunoscut om de afaceri în România

Cunoscutul om de afaceri Gigi Becali doreşte să acorde un ajutor în plină criză a pandemiei cu virusul COVID-19. Astfel, latifundiarul i-a transmis un mesaj lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, prin care îi solicită doar să-i spună şi acesta va cumpăra medicamente, le va trimite farmaciilor, asta fără adaos comercial.

Gigi Becali a transmis că urmează să achiziţioneze medicamente pentru tratarea infecţiei cu noul coronavirus din India sau din Rusia. Astfel, tratamentele se vor găsi în farmacii, fără adaos comercial, pentru a salva oamenii. Controversatul Becali a ţinut să mai adauge că lumea nu este informata asupra medicamentaţiei împotriva Covid-19, ci cunosc doar Paracetamolul.

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”, a spus Gigi Becali.

Mama lui Gigi Becali a fost infectată cu noul coronavirus

Decizia lui Gigi Becali de a achiziționa medicamente pentru tratarea infecției cu noul coronavirus vine în contextul în care și mama sa a fost diagnosticată cu acest virus care a acaparat întregul mapamond. Omul de afaceri a fost nevoit să treacă printr-o perioadă neplăcută presărată de momente dificile, în momentul în care a aflat că propria sa mamă a contractat virusul SARS-COV-2.

Potrivit declarației sale, Becali s-ar fi testat de nu mai puțin de cinci ori pentru a afla dacă este infectat sau nu. În contextul actual, deși era arhicunoscut pentru ieșirile publice foarte sonore, și vorbele grele aruncate mai multor persoane, finanțatorul echipei de fotbal FCSB a uimit mass media cu o decizie fără precedent.

Gigi Becali a luat o decizie radicală

Omul de afaceri Gigi Becali a hotărât pe data de 29 septembrie 20202 să nu mai dialogheze sub nicio formă cu reprezentanţii mass-media. Pare că și-ar fi respectat decizia, după aproximativ 3 săptămâni acesta nu a mai avut o ieșire publică notabilă. Directorul sportiv FCSB, Mihai Stoica a afirmat că patronul FCSB nu mai dorește să apară în spațiul public de acum încolo.

”Gigi nu mai doreşte să vorbească să apară în spaţiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care şi-a ales-o şi sunt convins că aşa va fi, că nu va renunţa la această cale. Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viaţa mea.”, a declarat MM Stoica.

Oficialul MM Stoica a ținut să adauge că latifundiarul nu a fost infectat cu noul coronavirus, chiar de uneori nu purta masca de protecție.

„N-a avut nicio problemă. Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu masca, fără mască, nu contează, şi fără nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenţie, am citit şi eu asta.”, a mai declarat MM Stoica.

Adauga un comentariu