Sport

Gigi Becali, vorbe grele la adresa lui Raed Arafat

Publicat: 17 aug. 2020
Gigi Becali, vorbe grele la adresa lui Raed Arafat
Gigi Becali

Gigi Becali i-a adresat cuvinte grele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, după ultime declaraţii făcute. Finanţatorul echipei FCSB a semnalat o situaţie bizară pe care o întâlnim doar în România. In alte ţări, fotbaliştii infectaţi cu coronavirus sunt extrași din lot și echipa poate continua. La noi in tara, din cauza unui singur jucător infectat suferă toată echipa. Acest lucru l-a scos din sărite pe Becali.

Raed Arafat a declarat cu privire la numărul de cazuri de COVID-19 de la FCSB, că bolnavi sau nu, fotbaliștii trebuie să stea în carantină. Acest lucru l-a înfuriat pe Gigi Becali, care l-a criticat dur.

Gigi Becali, vorbe grele la adresa lui Raed Arafat

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucăm meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstituţional? Stăm după ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a răbufnit Becali într-o intervenție la Pro TV.

Raed Arafat i-a dat replica lui Gigi Becali

„Libertatea absolută a unui individ, care nu respectă regulile de protecție sanitară, încalcă libertatea celor din jur, care riscă să fie infectați, atrage atenția Secretarul de Stat Raed Arafat”. Șeful DSU amintește că țara noastră nu este singura în care se impun reguli în vederea liimitării răspândirii coronavirusului. El spune că restricțiile pe care le-au impus autoritățile din România sunt minimale față de alte țări.

Gigi Becali a făcut dezvăluiri halucinante. Acesta ar deține cel mai rapid tratament pentru COVID-19

Gigi Becali surprinde de fiecare dată cu afirmațiile pe care le face. După ce inițial a afirmat că nu consideră ccă pandemia de SARS-CoV-2 reprezintă o problemă atât de serioasă, acesta a menționat că a găsit tratamentul eficient pentru coronavirus. Latifundiarul din Pipera a specificat că a cunoscut persoane infectate cu noul coronavirus dar care s-au vindecat după numai câteva zile. Leacul miraculos ar fi o combinație de minerale și vitamine.

Șoferul și două menajere ale lui Gigi Becali ar fi contactat virusul nemilor. Patronul FCSB a afirmat că au reușit să se pună repede pe picioare după ce le-a fost administrat amestecul anterior menționat.

„Au fost infectaţi şi i-am izolat într-o casă, le-am făcut vitamina C, 30 de grame, amidon, vitamina D şi zinc şi la revedere, în 5 zile au ieşit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu”, a spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera și-a manifestat revolta cu privire la faptul că foarte multe țări din Europa ne interzic accesul pe teritoriu deși cazurile de infectare înregistrate de ei au fost mult mai grave.

” Eu mă împărtășesc și nu mă îmbolnăvesc de niciun COVID. Domnul să ne ajute!”

” Dacă eu merg la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu are cum să fie niciun fel de microb de COVID. Nu are cum să îmi fie teamă. Nu se apropie. Uleiul care este mirul ungerii de la Sfântul Maslu… Pe tema asta nu vorbim că şi-aşa nu crede lumea. Vorbim despre ce se întâmplă. Eu nu port mască. Nu port mască nu pentru că nu vreau. Eu am făcut testul, pentru că am clinică, și sunt sănătos”, a spus latifundiarul din Pipera.

Adauga un comentariu