Sport

Laude din Premier League pentru Mihai Dobre: „Are câteva calități unice”

Publicat: 22 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laude din Premier League pentru Mihai Dobre Are câteva calități unice

Antrenorul lui Bournemouth, Eddie Howe, consideră că Mihai-Alexandru Dobre (21 de ani) a luat decizia bună când a plecat sub formă de împrumut la Wigan. Tehnicianul din Premier League susține că așa mijlocașul are șanse mai mari să ajungă în primul eșalon.

Eddie Howe speră să evite retrogradarea cu Bournemouth în acest sezon, iar despre Dobre spune că experiența la Wigan îl va ajuta:

„Dobre crește la Wigan. Are câteva calități unice. Spre exemplu, are o încredere incredibilă în forțele sale. Poate trece foarte ușor de adversari, în dueluri unu-la-unu. Cred că trebuie să fie mai disciplinat din punct de vedere tactic, iar acest împrumut la Wigan îl va ajuta foarte mult. În vară nu a vrut să plece sub formă de împrumut, dar în iarnă s-a răzgândit. Cred că fost o decizie înțeleaptă din partea sa. Acum trebuie să se zbată pentru a prinde cât mai multe meciuri. Dacă va reuși să joace în Championship, cu siguranță va fi pregătit să lupte pentru un loc în Premier League”, a spus Eddie Howe, citat de Daily Echo.

Mihai Dobre a reușit să bifeze numai zece minute în tricoul lui Wigan, unde este împrumutat până la vară.

Mihai Dobre a petrecut ultimele sezoane la echipe din ligile inferioare din Anglia

Managerul Eddie Howe l-a promovat de la formația de tineret a clubului, unde Dobre era titular indiscutabil. Adus din 2016 la Bournemouth, românul a fost împrumutat în ultimele sezoane la echipe din ligile inferioare precum Bury, Rochdale sau Yeovil Town.
Mihai Dobre este și unul din jucătorii convocați constant la naționala de tineret a României

Adauga un comentariu