Cancan ultimă oră

Laura Giurcanu, înșelată de logodnicul ei, Cezar: „Nu spun că am fost perfectă”

Publicat: 06 oct. 2021

Momente extrem de grele pentru celebra influenceriță Laura Giurcanu. Blondina a fost înșelată de partenerul ei de viață, cu care era împreună de o perioadă mai lungă de timp. Pentru că nu îi place să fie în atenția gurilor rele, Laura Giurcanu a preferat să fie ea persoana care spune lucrurilor pe nume și s-a confesat fanilor pe Instagram, cu lacrimi în ochi!

Laura Giurcanu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față, pe Instagram. Celebra influenceriță și-a făcut relația publică, așa că s-a simțit nevoită să le spună fanilor și care a fost motivul adevărat al despărțirii, dezvăluind că a fost înșelată de Cezar.

Laura Giurcanu a fost înșelată de logodnicul ei, Cezar

Laura Giurcanu și Cezar formau un cuplu de o perioadă destul de lungă de timp, iar fanii au fost în extaz atunci când au aflat că blondina a fost cerută în căsătorie de fostul ei partener de viață. Deși pe rețelele de socializare cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, se pare că, în realitate, lucrurile nu au fost atât de roz.

Celebra vloggeriță a mărturisit cu lacrimi în ochi că, cu câteva zile în urmă, a primit o fotografie cu logodnicul ei, Cezar, aflat în ipostaze incendiare cu o altă domnișoară. Blondina a povestit că era conștientă de faptul că relația lor nu era tocmai bună în ultima perioadă și că ajunsese să fie una toxică.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnicul ei, alături de care locuia, iar fanii au asaltat-o cu sute sau chiar mii de mesaje în mediul online. Până la urmă, internauții au aflat și adevăratul motiv al despărțirii.

Laura Giurcanu, în lacrimi, pe Instagram

Laura Giurcanu a mai spus că, deși era conștientă de faptul că relația lor ajunsese să fie una toxică, nu s-a așteptat nicio clipă să fie înșelată și că inima ei este frântă, în condițiile în care s-a iubit nebunește cu Cezar și aveau chiar și planuri de viitor.

”Am văzut o poză, o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima și poza aia circulă, poza aia există și poza aia va rămâne. Nu spun că am fost perfectă, nu spun că relația noastră era perfectă, însă cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit Laura Giurcanu.

Mai mult decât atât, vizibil emoționată și supărată, Laura Giurcanu a mai subliniat că cel mai tare a deranjat-o faptul că a fost înșelată în public. Blondina le-a mai explicat fanilor că cel mai tare a deranjat-o faptul că totul s-a întâmplat la câțiva metri de ea, în timp ce vloggerița se afla în camera ei de hotel.

Adauga un comentariu