Cancan

Laurențiu Cazan, un artist celebru în anii 90, este de nerecunoscut acum și s-a refugiat în credință

Publicat: 02 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurențiu Cazan un artist celebru în anii 90 este de nerecunoscut acum și s-a refugiat în credință
Laurențiu Cazan a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români și toată lumea își amintește piesa "Say Something"

Laurențiu Cazan ajunsese cunoscut în toată România la începutul anilor 1990 și toată lumea îi fredona hit-ul „Say Something”. Însă timpul a trecut iar celebritatea lui s-a stins ușor-ușor, astfel că artistul s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum, Laurențiu Cazan duce o viață modestă și pare să-și fi găsit liniștea în credință.

Laurențiu Cazan a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români și sigur toată lumea își amintește piesa „Say Something”, cu care a obținut locul al doilea în finala Eurovision 1993. Pandemia, însă, l-a împiedicat să mai cânte în fața fanilor săi, așa că, la 63 de ani, celebrul artist a găsit alte variante pentru a-și câștiga traiul.

Vreme de câțiva ani, Laurențiu Cazan a fost foarte activ pe plan muzical, însă succesul său nu a durat mult și a dispărut la fel cum a apărut. La începutul anilor ’90, Laurențiu era un tânăr cu părul lung care frângea inimile fetelor cu melodiile sale. Și totuși, se pare că celebritatea nu a fost pentru el, astfel că a decis să se retragă din showbiz. Ce face și cum arată acum Laurențiu Cazan.

Laurențiu Cazan s-a refugiat în credință

Laurențiu apărea pentru prima oară pe scena muzicii românești în 1982, fiind adorat de fetele de la acea vreme. Sincer vorbind, în trecut domnișoarele erau impresionate de tinerii cu părul lung și cu ochii albaștrii. Laurențiu a învățat singur să cânte la pian, vioară, tobe și muzicuță, mai pe scurt avea întreg pachetul. După Revoluție, Laurențiu Cazan a plecat în Olanda, iar câțiva ani mai târziu s-a întors în România, dar din păcate succesul a dispărut. După ce a lansat ultimul album în 2003, artistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Acum, artistul în vârstă de 61 de ani s-a refugiat în credință. Laurențiu Cazan locuiește în Buzău, unde duce o viață modestă și liniștită. Refuză să mai aibă de-a face cu showbiz-uul românesc sau cu artiștii din generația actuală. Dar pasiunea pentru muzică nu a dispărut, acesta obișnuid să cânte la diferite cenacluri sau prin pub-uri.

Relație de iubire cu Marina Voica

De asemenea, numele său a fost implicat într-un zvon de zile mari la începutul anilor ’80. Pe atunci se spunea că Laurențiu Cazan ar fi avut o relație cu artista Marina Voica, deși el avea 24 de ani și ea 47. Apropiații acestora susțineau la acea vreme că acest lucru nu poate fi adevărat și că sunt doar colegi. Ei bine, cu toate astea, Laurențiu Cazan și Marina au fost împreună trei ani.

În urmă cu câțiva ani, Marina Voica recunoștea că a avut o relație cu artistul. Ba mai mult, acesta a declarat că artistul a iubit-o extrem de mult.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical”, a spus Marina Voica.

Adauga un comentariu