Mozaic muzical

Povestea de iubire despre care putini au stiut: Cu ce cantaret muuuult mai tanar s-a iubit Marina Voica! Ea avea 47 de ani, el doar 24

Publicat: 05 ian. 2017
3

A fost considerata la vremea respectiva una dintre cele mai controversate si interesante povesti de dragoste. O buna perioada s-a spus ca povestea de iubire nu exista, ca sunt doar zvonuri, mai ales ca intre protagonistii ei era o diferenta de 23 de ani: Marina Voica avea 47 de ani, iar Laurentiu Cazan, 24.

Ani mai tarziu, insa cantareata avea sa vorbeasca despre relatia ei de iubire cu mult mai tanarul artist. Marina Voica s-a indragostit de Laurentiu Cazan in 1984, cand el avea 24 de ani, iar ea 47 de ani. Cantareata spune ca s-au iubit nebuneste si trei ani au trait ca si un sot cu sotia lui, desi nu au fost casatoriti.

“Orice ar spune lumea, Laurentiu m-a iubit. Altfel as fi simtit si nu m-as fi combinat cu un barbat atat de tanar. Ne-am iubit unul pe altul intr-un fel special, in care muzica ne lega si mai tare. Am cantat mult timp impreuna. Pentru mine Laurentiu este un geniu muzical”, declara intr-un interviu mai vechi, Marina Voica.

Povestea lor de iubire s-a stins, insa, si cei doi si-au vazut de drum. Laurentiu Cazan nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre relatia cu artista cu 23 de ani mai batrana ca el, insa Marina Voica a recunoscut ca a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei, desi cantareata fusese casatorita de doua ori. Marina a mai avut dupa Laurentiu Cazan o relatie despre care se stiu putine lucruri, un grec care a iubit-o nebuneste, insa care nu a convins-o sa paraseasca Romania, tara in care venise din Rusia pe cand nu avea nici 20 de ani.

Adauga un comentariu