Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Laurențiu Reghecampf executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții
Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan

Luna trecută, instanța a admis desfacerea căsătoriei dintre antrenorul de fotbal și impresară. În urmă cu puțin timp, Anamaria Proda a transmis că judecătorii i-au respins lui Reghecampf contestația la executarea silită cerută de aceasta.

Astăzi, Anamaria Prodan a mărturisit că judecătorii i-au respins lui Reghe contestația la executarea silită. Prin urmare, organele judecătorești urmează să stabilească ce sumă îi datorează acesta fostei sale soții. Avocatul impresarei a susținut că, până acum, acesta a achitat suma de 12.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut publice noi detalii cu privire la separarea de Laurențiu Reghecampf. Impresara mărturisește că a câștigat procesul împotriva fostului său partener, iar acesta este executat silit, deoarece judecătorii i-au respins cererea prin care contesta decizia.

„Știu că am câștigat procesul împotriva domnului Reghecampf. El contestase executarea silită, judecătorii i-au respins cererea. Avocați știu mai multe, eu nu prea sunt în temă. Știu că trebuie să plătească pensia alimentară pe care i-o datorează copilului său și atât”, a spus Anamaria Prodan pntru fanatik.ro.

Ce spune avocatul impresarei

Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan, a transmis că Laurențiu Reghecampf a contestat executarea silită, dar instanța a considerat că decizia a fost una corectă.

Astfel, antrenorul trebuie să plătească 25% din tot ce câștigă pe lună.

„Dânsul (Laurențiu Reghecampf, n. red.) a contestat executarea silită, dar instanța a spus că executarea a fost una corectă. În mare parte, executarea a fost făcută deja, în parte benevol. El e, acum, executat parțial. A făcut niște plăți și restul va fi executat silit conform sentinței legale.

Mai are de dat bani acum. El a avut, inițial, o ordonanță. Pe baza ordonanței respective a fost stabilită o anumită sumă. Ordonanța respectivă a rămas însă fără obiect în momentul în care s-a pronunțat divorțul. Este o altă sumă stabilită prin sentința de divorț, 25% din tot ce câștigă dânsul”, a explicat Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan, potrivit sursei citate.

„Până acum, a plătit cam 12.000 de euro”

Avocatul Anamariei Prodan a mărturisit că antrenorul a plătit suma de 12.000 de euro. Acești bani reprezintă cheltuielile de școlarizare ale fiului său, Bebeto.

„Până acum, cred că a plătit cam 12.000 de euro. El a făcut niște plăți, a solicitat ca acele plăți să se socotească ca sume pentru școala copilului. Aceste plăți se vor scădea din suma totală. Trebuie să precizăm că în sentința de divorț s-a stabilit că trebuie să plătească aceste sume de la început, de când a părăsit domiciliul, nu din data pronunțării oficiale a divorțului. Ceea ce a plătit, repet, se va scădea din suma totală pentru care va fi executat silit după stabilirea exactă a cuantumului”, a adăugat avocatul impresarei.

Anamaria Prodan: „Are 22.000 de dolari salariu”

Anamaria Prodan a dezvăluit inclusiv ce salariu are Laurențiu Reghecampf pentru funcția de antrenor. Impresara susține că acesta câștigă 22.000 de dolari pe lună și consideră că sunt puțini bani.

„Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. (…) El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract’, a încheiat impresara.

Comentarii
  • Publicații toate mizeriile ,spuse de o lepra a Bucureștiului,trăită între interlopi,unde i s a potrivit,perfect ,la caracterul acestei mincinoase,fără scrupule,apelează la cunoscuții ei din mass-media,rușine să vă fie că acordați spatiu acestei creaturi,Ana Tănase,numele real,

  • Are inteligenți,salar mare,dar omul muncește e serios,are rezultate,nu că tine,care ne ai îngrețoșat cu poze dezbrăcată,că asta a fost meseria ta,sa te dezbraci iute,și să sari pe toți.Reghe,din acest venit lunar,își întreține copiii,pe Luca,bebelușul,plus cheltuielile cu întreținerea personala,așa se calculează,dar tu ,care nu ai prea trecut pe la școală,n ai cum sa înțelegi,că doar ești Nr 1,de ras in Romania,acolo ești Nr 1.

Adauga un comentariu