Cancan ultimă oră

Laurette a fost bătută în centrul Capitalei. Celebra mulatră a suferit numeroase lovituri

Publicat: 11 mart. 2021

Veste șoc în showbiz. Laurette a fost bătută seara trecută, în centrul Capitalei, de către un bărbat. Totul s-a întâmplat într-un hotel de trei stele, iar vedeta a ajuns la poliție cu lovituri la mână. Iată declarațiile avocatului la Xtra Night Show. O informație șoc a fost transmisă în această seară în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Se pare că în urmă cu o zi Laurette a fost bătută într-un hotel din centrul Bucureștiului, iar ea a ajuns la poliție cu mai multe lovituri la mână, după cum a afirmat avocatul cântăreței.

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontac care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Avocatul a precizat că agresiunea a fost una de violență destul de mari, iar acum ea încearcă să se refacă, fiind foarte speriată de tot ce s-a întâmplat.

Laurette a ajuns la INML

După ce a ajuns la poliție, avocatul lui Laurette a precizat că împreună cu aceasta a mers la INML, pentru a scoate un certificat medico-legal în urma agresiunii fizice la care vedeta a fost supusă noaptea trecută.

Vlad Hosu, avocatul acesteia, a mai precizat că mai mulți martori au auzit țipete teribile în hotel și ei au avertizat poliția, care a ajuns de îndată pentru a liniști spiritele.

Comentarii
  • Poate nu trebuia sa fie in hotelul ala :))) Numeroase lovituri la nivelul mainii? Mnah, a prins o la furat si aia e. Saraca…cosette…laurette…cum o mai cheama. Apropo, cine i asta si de ce ne pasa ce face ea prin hoteluri si cu cine tipa „ca din gura de sarpe”? =))

Adauga un comentariu