Cancan ultimă oră

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. Vedeta și Mihai Ștefan au îngropat securea războiului

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. Vedeta și Mihai Ștefan au îngropat securea războiului
Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei, Mihai

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. Vedeta și Mihai Ștefan au îngropat securea războiului și au dat mâna, să facă pace. Cei doi au discutat serios și au ajuns la un numitor comun, de dragul Serenei, adică fetiței lor. După ani buni în care au dus un adevărat război, iată că acum sunt mai bine ca niciodată!

Laurette și Mihai Ștefan, fostul ei partener de viață și tatăl fetiței ei, au făcut, în sfârșit pace. După multe certuri și împăcări, se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun. Laurette și Mihai Ștefan au împreună o fetiță, pe nume Serena, iar de dragul lor s-au împăcat. Au lăsat în urmă problemele pe care le-au avut și au decis să facă pace.

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei

Laurette și Mihai s-au împăcat, însă nu sunt din nou împreună. Cei doi sunt prieteni de dragul fetiței lor și au decis să lase în spate toate scandalurile și neînțelegerile. Mai mult decât atât, aceștia au participat împreună la festivitatea de absolvire, de la școală, a fetiței lor. Vedeta este de părere că ei doi au o conexiune specială și că Serena îi va uni mereu.

Laurette spune că a clarificat toate situațiile neplăcute pe care le avea cu fostul ei soț, de dragul Serenei. Vedeta susține că fetița lor este un copil făcut din dragoste și că toate deciziile ce țin de viitorul acesteia, le ia împreună cu fostul ei partener.

„Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena. Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da”, a spus Laurette, la Antena Stars.

Laurette s-a întâlnit cu Mihai Ștefan

Cei doi s-au întâlnit recent, să meargă la serbarea de la școală a fetiței lor. ‘Serena este un copil foarte cuminte, un copil foarte isteț. A avut ceva emoții când am plecat de acasă, dar pe parcurs s-a descurcat. Bine, mai ales că a fost și tatăl ei alături de ea. A fost foarte fericită să aibă ambii părinți aproape de ea’, a mai spus Laurette.

Adauga un comentariu