Cancan ultimă oră

Lavinia Goste – biografie: Vârstă, studii, soț. Cum s-a tratat de COVID-19

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lavinia Goste  biografie Vârstă studii soț. Cum s-a tratat de COVID-19
Lavinia Goste a trecut prin momente grele după ce s-a infectat cu COVID-19

Lavinia Goste, în vârstă de 36 ani, este considerată cea mai frumoasă interpretă de muzică populară din România și alături de soțul ei, Marius Zorilă, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în urmă 15 ani la Festivalul de la Mamaia. Cei doi au împreună două fete gemene, Maria Nicole şi Ioana Elisa, în vârstă de 7 ani.

Cei doi au trecut recent printr-o grea încercare. Atât Lavinia, cât și Marius, au fost infectați cu coronavirus.

Mai întâi, Marius Zorilă a acuzat primele simptome, după care Lavinia Goste a început să se simtă foarte rău și să acuze dureri musculare insuportabile.

Cei doi soți au aflat că sunt infectați cu coronavirus în urma unei vizite la o clinică medicală, unde Lavinia s-a testat și rezultatul a ieșit pozitiv. Lavinia a povestit că în primele zile i-a fost frică de tot ce poate fi mai rău deoarece atât ea, cât și soțul ei, s-au simțit foarte rău din cauza virusului.

Lavinia a spus că i-a fost foarte rău la început și că nu mai putea suporta durerile de mușchi și articulații.

Cele dou fete ale muzicienilor au fost foarte afectate de această perioadă, cei doi încercând să evite interacțiunea fizică pentru a le proteja. Fetițele au ieșit negative la testare și nu au avut niciun simptom.

Surprinsă în timp ce și-a dat fusta jos, într-un parc

Una dintre cel mai sexy cântărețe de muzică populară a fost surprinsă în 2018 în timp ce și-a schimbat fusta în public. Alături de soț și de cele două fetițe, frumoasa cântăreață, care se întorcea de la un spectacol, şi-a dat fusta jos în parc şi s-a schimbat.

Artista a deschis portbagajul maşinii, a scos o pereche de pantaloni şi și-a dat fusta jos, schimbându-se în plină stradă.

Lavinia Goste – biografie: Îndrăgostită de folclorul românesc

Lavinia Goste este considerată una dintre cele mai frumaose și îndrăgite interprete de folclor, fiind considerată una dintre vocile de referință care promovează folclorul românesc.

Frumoasa cântăreață de mzuică populară s-a născut pe data de 22 iunie 1984, în Satu-Mare. Încă de mică, Lavinia s-a îndrăgostit iremediabil de muzica populară, aceasta crescând înconjurată de cântecele și tradițiile românești.

Lavinia Goste a făcut Liceul de Artă „Aurel Pop”, la secțiunea canto clasic. Pe tot parcursul liceului, a participat la diverse concursuri și olimpiade muzicale, obținând cele mai bune locuri.

În anul 2007, a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima“, din Cluj-Napoca secția canto clasic. Interpretarea rolului Cherubino, din opera „Nunta lui Figaro”, a demonstrat talentul ei extraordinar și polivalența vocală.

A câștigat Marelui Premiu la Festivalul „Maria Lătărețu”

Frumoasa cântăreață a debutat la festivalul „Vara, vara, primăvară”, din Sibiu, unde a câștigat premiul întâi. A urmat câștigarea Marelui Premiu la Festivalul „Maria Lătărețu”, de la Târgu Jiu.

Lavinia Goste transmite cunoștințele sale muzicale prin lecțiile de canto pe care le ține la „Fabrica de Folclor”, un ambițios proiect cultural.

În anul 2009, vedeta a lansat albumul de debut „Bine-mi șade că-s codreancă”, iar în anul 2015, a lansat single-ul „Inimioară cu dor mult”, o melodie emoționantă, cu puternice accente tradiționale.

Adauga un comentariu