Cancan ultimă oră

Lavinia Pârva dă cărțile pe față. Bruneta spune ce se întâmplă în mariajul cu Ștefan Bănică

Publicat: 05 dec. 2020
Lavinia Pârva si Stefan Banica imbratisati
Lavinia Pârvaa vorbit despre mariajul cu Stefan Banica

Lavinia Pârva s-a săturat de speculațiile potrivit cărora divorțul e aproape și a luat atitudine. Partenera de viață a lui Ștefan Bănică a elucidat misterul „verighetei lipsă”. Nu are nicio legătură cu așa zisele neînțelegeri dintre ei.

În urmă cu ceva timp, Lavina Pârva a fost surprinsă în oraș fără verighetă. De atunci, zvonurile potrivit cărora între ea și Ștefan Bănică Jr. lucrurile n-ar fi atât de roz așa cum lasă impresia pe rețelele de socializare. La momentul respectiv, Lavinia s-a înfuriat și a făcut o postare pe Instagram destul de acidă.

‘Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!’, a transmis Lavinia Pârva pe rețelele de socializare.

Lavinia Pârva elucidează misterul verighetei lipsă

Sătulă de atâtea articole și speculații Lavinia Pârva a explicat și motivul pentru care nu poartă bijuteria care i-a legat în fața lui Dumnezeu. Nu poartă accesorii, și-i place să creacă că verigheta e în sufletul lor, nu trebuie să fie neapărat, fizic, pe deget.

‘Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa’, a precizat Lavinia Pârva la ‘Xtra Night Show’.

Adauga un comentariu