Cancan

Lavinia Pîrva, schimbare totală de look. Cum arată după ce a trecut pe la estetician

Publicat: 26 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lavinia Pîrva schimbare totală de look. Cum arată după ce a trecut pe la estetician
Lavinia Pîrva are foarte mare grijă de felul în care arată

Lavinia Pîrva a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a-și face o schimbare de look, iar rezultatul a fost pe măsură. Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Lavinia Pîrva anunța că se află într-un cabinet de înfrumusețare pentru a-și face o intervenție, numită Morpheus, la nivelul feței.

În vârstă de 39 de ani, soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a făcut o procedură estetică pentru a oferi fermitate și luminozitate tenului, dar și-a schimbat și coafura și culoarea părului.

Lavinia Pîrva, schimbare totală de look

Morpheus este un tratament cutanat fracționat, de cea mai nouă generație, care are ca scop stimularea colagenului din piele. Procedura este minim invazivă și nechirugicală.

„Astăzi am simțit să fac ceva pentru mine. M-am lăsat pe mâna unui medic extrem de iubit și apreciat, datorită rezultatelor excepționale pe care le-a obținut în timp. Astăzi am facut Morpheus, o procedura extrem de eficienta pentru a-mi menține tenul luminos, ferm și tânăr”, a explicat Lavinia Pîrva, pe contul de Instagram.

Apoi a urmat schimbarea de look. Artista a renunțat la nuanța brunetă cu care ne-a obișnuit pentru o nuanță mai deschisă a părului, colorându-l, pe jumătate, în gri. În plus, Lavinia a făcut câteva ajustări și legate de tunsoare.

„O schimbare este mereu benefică”, a transmis cântăreața, în deptul unei poze cu noua coafură.

Așa cum era de așteptat, fanii au fost încântați de schimbările făcute de artistă și i-au apreciat postarea.

„Superbă! Îți stă foarte, foarte, foarte bine așa, Lavinia!”

La ce trucuri de frumusețe apelează

„Bine! Foarte frumos!”/ „Sublim de frumos arăți!”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fani.

Nu este prima oară când soția lui Ștefan Bănică Jr. vorbește în spațiul public despre trucurile de înfrumusețare la care apelează. Penru că a existat o perioadă din trecutul ei când a avut problem cu greutatea, acum încearcă să fie foarte atentă la menținerea siluetei.

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale mare”, spunea soția lui Ștefan Bănică Jr acum ceva timp.

De asemenea, artista a recunoscut că apelează des la ajutorul specialiștilor pentru a fi mereu într-o formă fizică de invidiat.

Adauga un comentariu