Cultural

Ștefan Bănică Jr a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că fiica lui, Violeta, își dorește să plece la studii peste hotare. „Nu mai asculți de nimeni”

Publicat: 19 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ștefan Bănică Jr a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că fiica lui Violeta își dorește să plece la studii peste hotare. Nu mai asculți de nimeni
Iata cum a reactionat Stefan Banica Jr. dupa ce a aflat ce planuri de viitor are Violeta

Ștefan Bănică Jr se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, acesta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

Ei bine, meseria de artist nu este singura cu care se mândrește vedeta, căci cea mai mare realizarea a sa, fără doar și poate, sunt cei 3 copii, de care este extrem de mândru.

Cântărețul are un băiat de 21 de ani, pe Radu, o fiică de 15 ani, Violeta, și pe Alexandru, mezinul familiei, care se află încă la o vârstă fragedă. În timp ce Radu i-a moștenit pasiunea pentru scenă, fiind actor și cântăreț, ei bine, se pare că, Violeta are cu totul și cu totul alte obiective, dorindu-și să urmeze o carieră în Drept.

Ștefan Bănică Jr a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că Violeta își dorește să plece la studii peste hotare

Ștefan și Violeta au discutat pe baza acestui subiect, iar recent, artistul a dezvăluit cum a reacționat, de fapt, când a primit această veste de la fiica lui. Vedeta susține că nu se opune în niciun fel acestei dorințe pe care fata lui o are, ba dimpotrivă o va susține indiferent de ceea ce își dorește să facă, fapt care este valabil și pentru ceilalți doi copii ai săi.

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, în afară.

Probabil că se va îndrepta spre avocatură. Mi-a spus „Tati, vreau să mă fac și actriță și i-am spus, tati, aici nu e cu vrei să te faci. Eu cred că dacă e să fie, va fi. Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, si atunci nu mai asculti de nimeni.

Eu nu te incurajez în nicio direcție, te incurajez indiferent ce vrei să faci. Că vrei să te faci gunoier șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice.

Eu cred în tine! Îmi transmiti senzația că poti să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a spus Ștefan Bănică în podcastul MagicLife.

Ce relație există, de fapt, între Ștefan Bănică Jr și fiica lui

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, Andreea Marin a dezvăluit care este, de fapt, relația dintre Violeta și tatăl său, Ștefan Bănică Jr.

”Zâna” a spus atunci că la fel ca ea, și cântărețul este extrem de implicat în creșterea și educația fiicei pe care o au împreună, iar artistul și Violeta se înțeleg de minune.

„Nu pot face o comparație în acest sens. Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles.”,  a declarat Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pentru Viva.ro.

Adauga un comentariu