Lifestyle

Leacuri bătrânești pentru colon. Detoxifiaza-ți organismul acasă, în mod natural

Publicat: 29 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leacuri bătrânești pentru colon. Detoxifiaza-ți organismul acasă în mod natural
Leacurile batranesti pentru colon sunt recomandate pentru ca nu au contraindicatii

Suferați în mod regulat de constipație sau mișcări neregulate ale intestinului? Ei bine, cercetările sugerează că 15% dintre români sunt victime ale constipației cronice, care este o afecțiune periculoasă. Astfel de boli digestive duc la acumularea toxinelor pe pereții colonului.

Colonul îndeplinește multe funcții esențiale; nu ajută doar la eliminarea scaunului, ci și extrage sarea și apa din alimente înainte de a fi eliminate, menține pH-ul și luptă împotriva bacteriilor dăunătoare. Funcționarea necorespunzătoare a colonului poate provoca implicații grave asupra sănătății, cum ar fi alergii, calculi ai vezicii biliare, boli de inimă, etc. Mulți au descoperit că efectuarea unei curățări regulate a colonului cu leacuri bătrânești este ușoară și evită problemele mai grave în viitor.

Leacuri bătrânești pentru colon care le puteți folosi acasă

Folosește-te de aceste leacuri bătrânești pentru o detoxifiere sănătoasă. În timp ce curățarea colonului este o practică veche, aveți grijă să nu exagerați. Alegeți leacurile bătrânești cu grijă. Hidratați-vă și țineți o dietă bogată în fibre și probiotice. Având în vedere numărul mare de toxine pe care le întâlnim zilnic, curățarea noastră din interior este o necesitate.

Legume verzi

Legume verzi precum spanacul, varză, varza de Bruxelles, sparanghel, praz, mazăre, etc., sunt foarte bogate în clorofila care ajuta la curățarea tractului intestinal și, prin urmare, calmează colonul. De asemenea, ajută la detoxifierea ficatului și protojeaza organismul de toxinele din mediu. Aceste legume le puteți fierbe și adaugați-le în supe sau ușor sotate cu puțin unt sau ulei de măsline.

Ghimbir

Ghimbirul are proprietăți antiseptice și este benefic deoarece stimulează digestia. Poate fi adăugat la orice suc sau poate fi consumat direct. Adăugați o linguriță de suc de ghimbir și miere, amestecați-o într-o cană cu apă caldă. Acest amestec poate fi consumat de două ori pe zi. Ghimbirul este de asemnea recomandat și pentru eliminarea mucusului aflat în exces în organism. De asemenea, puteți face un smoothie folosind:

  • 1 lingură de ghimbir (decojita)
  • 1 măr (feliat)
  • O cană de spanac
  • 1 morcov (feliat)
  • Amestecați toate aceste ingrediente cu 1 cană de apă și smoothie-ul dvs. este gata. Se bea o dată pe zi pentru a asigura o bună funcționare a tractului intestinal.

Suc din măr și lămâie

Merele și lămâile sunt bogate în substanțe nutritive care îmbunătățesc acțiunea digestivă, cum ar fi vitaminele C & A, antioxidanții și fibrele. Puteți face sucuri delicioase din aceste fructe:

  • Luați ½ cană cuc de mere, adăugați 2 linguri cuc de lămâie și o linguriță de suc de ghimbir.
  • Se amestecă în ½ cană de apă caldă. Puteți bea acest amestec o dată pe zi pentru a ajuta la detoxifierea colonului și a accelera digestia corectă.

Leacul bătrânesc din măr și lămâie nu este bun doar colon dar este excelent și pentru pneumonie.

Există diferite  leacuri bătrânești pentru colon fără prescripție medicală, disponibile și pe piață. Efectuarea unei curățări a colonului este vitală, deoarece nu numai că elimină bacteriile, îmbunătățește digestia, ci și promovează și pierderea în greutate și previne diferite boli.

Adauga un comentariu