Cancan

Legătura neștiută dintre Mihai Bendeac și Celia: „Am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată”

Publicat: 12 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legătura neștiută dintre Mihai Bendeac și Celia Am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată
Acum mai bine de zece ani, Mihai Bendeac și Celia au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Mihai Bendeac este extrem de discret când vine vorba despre femeile din viața lui. Cu toate acestea, el a decis să vorbească despre o relație pe care a avut-o, în urmă cu mai mulți ani, cu artista Celia.

Acum mai bine de zece ani, Mihai Bendeac și Celia au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Din păcate, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, deoarece, așa cum declară Mihai Bendeac, „era totul extrem de latin în ceea ce trăiam”. Actorul își amintește cu nostalgie de momentele petrecute alături de cântăreață, cu precădere de acela în care Celia i-a făcut „cea mai frumoasă declarație de dragoste”.

Mihai Bendeac și Celia, dragoste cu năbădăi

Chiar dacă lucrurile nu au mers bine între ei, Mihai Bendeac și Celia au rămas prieteni. Cei doi au doar cuvinte frumoase de spus unul la adresa celuilalt. În urmă cu doar câteva luni, juratul de la iUmor și-a surprins fanii cu următoarea declarație:

„Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care eu ca bărbat am primit-o vreodată și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile… Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie.

Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste, și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine. Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!’ a mărturisit Mihai Bendeac pe Instagram.

Celia, despre relația cu Mihai Bendeac: „El este un bărbat extraordinar de pozitiv”

La început, Celia și Mihai Bendeac au fost prieteni buni. Pe parcurs, această relație de prietenie s-a transformat într-o poveste de dragoste specială. Iată ce a a mărturisit cântăreața:

„Iubesc toate etapele din viaţa mea, cu bune şi cu rele, nu mi-e ruşine cu nimic. Fiecare lecţie a vieţii mele m-a făcut ceea ce sunt astăzi. El este un bărbat extraordinar de pozitiv. Ne făceam bine unul altuia’, a mărturisit Celia despre Mihai Bendeac, care, la vremea respectivă, a ajutat-o să treacă peste moartea tatălui ei.

Tot atunci, Celia a dezvăluit și motivul care a dus la separarea de Mihai Bendeac.

„Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine tot timpul. Cred că ţine de destin. Mi-a lăsat libertate. Ne-am despărţit foarte frumos. Îmi era ok atunci, a fost perioada perfectă pentru viaţa mea’, a mai spus Celia.

Mihai Bendeac: „Celia mi-a bucurat enorm de mult viaţa. E o femeie minunată”

Nici Mihai Bendeac nu a avut cuvinte urâte de spus despre Celia. El a spus că este o femeie extraordinară.

„Celia mi-a bucurat enorm de mult viaţa. E o femeie minunată. Îi doresc multă fericire pentru că este o femeie extraordinară’.

La finalul anului 2012, Celia a fost cerută în căsătorie de iubitul său australian, alături de care are un băiat.

„Bărbatul lângă care sunt astăzi este tot ceea ce mi-am dorit. El e sufletul meu pereche’, mărturisea Celia.

Adauga un comentariu