Cancan

Legătura neștiută dintre Vulpița și femeia care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida. Cum a reușit agresoarea, de fapt, să intre în platoul Acces Direct

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legătura neștiută dintre Vulpița și femeia care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida. Cum a reușit agresoarea de fapt să intre în platoul Acces Direct
Atacatoarea nu era străină de studio-ul în care se filmează emisiunea

Săptămână trecută un scandal a ținut și încă tine prima pagina a ziarelor. Mirela Vaida a post atacată în direct cu o piatră de către o femeie care a reușit să intre în platou fară a fi oprită de nimeni. Însă putină lume știe despre legătura dintre Vulpița și femeia care a aruncat cu un bolovan în prezentatoarea TV.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, se pare că atacatoarea nu era străină de studio-ul în care se filmează emisiunea, ea mai fusese în acest platou.

Legătura neștiută dintre Vulpița și femeia care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida

Noi detalii șocante ies la iveală după ce o femeie dezbrăcată complet a intrat în platoul Acces Direct și a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan desprins dintr-o bordură. Se pare că atacatoarea nu era străină de studio-ul în care se filmează emisiunea.

De câteva zile, oamenii se întreabă ce anume s-a întâmplat în platoul Acces Direct și de ce a ajuns femeia goală să o atace pe Mirela Vaida, cerându-i niște bani.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, se pare că atacatoarea mai fusese în platoul Acces Direct, așa că nu îi era străin locul. Totul s-ar fi legat de cuplul Vulpița-Viorel, cei care s-au numărat printre cele mai trainice personaje de la Acces Direct. Sursa citată informează că femeia ar fi din județul Iași și i-ar cunoaște pe cei doi soți din Blăgești, iar la un moment dat, ar fi dat câteva declarații cu privire la aceștia și i s-ar fi promis o sumă de bani pe care nu ar fi primit-o.

Partea interesantă este că unul dintre angajații postului susține că femeia a mai venit pe la platouri, în încercarea de a primi banii cu pricina, însă fără rezultat, așa că a plănuit un atac asupra Mirelei Vaida, cea pe care a găsit-o direct vinovată pentru faptul că nu a primit banii pentru declarațiile oferite.

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida, pentru sursa citată.

A fost totul regizat?! Mirela Vaida rupe tăcerea

După incidentul şocant din platoul de la Acces Direct, au apărut acuzaţiile la adresa Mirelei Vaida. Mai multe voci au lansat ipoteza că ar fi vorba doar despre o regie pusă la cale cu scopul creşterii ratingului. Acum, Mirela Vaida a rupt tăcerea şi a dat cărţile pe faţă.

„Nu. Nu există aşa ceva. Niciodată în viaţa mea n-am făcut astfel de lucruri. Nu suntem la o emisiune de divertisment sau farse. Îmi este teamă că cei pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem să nu se răzbune. În acest moment îmi este teamă pentru viaţa mea”, a spus Mirela Vaida, desore ipoteza că totul a fost regizat.

Adauga un comentariu