Actualitate

Legea carantinei va putea scoate oamenii în stradă. Se anunță proteste în Piața Victoriei

Publicat: 09 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legea carantinei va putea scoate oamenii în stradă. Se anunță proteste în Piața Victoriei
Legea carantinei va putea scoate oamenii în stradă

Legea carantinei va putea scoate oamenii în stradă. Așa cum menționează avocatul Gheorghe Piperea, proiectul Guvernului pentru carantină și izolare este considerat anticonstituțional și ar putea constitui motivul unui protest, care se anunță pentru duminică, 12 iulie, de la ora 18:00, și care va avea loc în Piața Victoriei din București.

Avocatul Gheorghe Piperea anunță un protest

Gheorghe Piperea, avocat, anunță un eveniment organizat de Iosefina Pascal, care va avea loc duminică, ora 18:00, în Piața Victoriei, la care oamenii să participe fără mască, pentru a protesta contra proiectului anti-constituțional.

„Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj : duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea.

PS Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară””, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

UPDATE: DECLARAȚIA ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE RAED ARAFAT DESPRE PROTESTATARI. CITEȘTE AICI

Iosefina Pascal, inițiatoarea de protest, aduce argumente. Legea carantinei va putea scoate oamenii în stradă

Iosefina Pascal, persoana care a inițiat acțiunea de protest, a amintit pe pagina de Facebook că toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România”. Aceasta aduce și o listă de argumente:

„De la ambiguitatea inițială, nefiind specificat un anume virus, sau infecție, lăsând loc pentru încarcerarea oamenilor care au orice fel de infecții, pentru că, sanchi, “reprezintă un risc pentru sănătatea publică”

Până la toate articolele neconstituționale care instituie detenția forțată a cetățenilor în spitale, confiscarea și distrugerea bunurilor personale, idei asupra cărora Curtea Constituțională a României s-a pronunțat deja.

Cetățenii suspecți și asimptomatici sunt supuși unor tratamente, fără acordul lor

Iosefina Pascal afirmă că faptul de a obliga cetățenii suspecți și asimptomatici să urmeze tratamente medicamentoase, fără a-și da acordul, constituie o încălcare a Codului de la Nürnberg. De asemenea, o situație unică în istoria României este reprezentată de obligativitatea adoptării unor recomandări date de un organism global, care de multe ori a avut afirmații contradictorii.

„Culminând cu experimentele umane, cetățenii SUSPECȚI și ASIMPTOMATICI fiind supuși, obligatoriu, unor tratamente medicamentoase, fără acordul lor. Faptă care încalcă toate punctele Codului de la Nürnberg.

Obligativitatea adoptării recomandărilor emise de un organism global care a excelat în afirmații contradictorii și pseudo-stiintifice, OMS, reprezintă o subminare a suveranității naționale și este o situație unică în istoria României.

Mai mult decât atât, transformarea cetățenilor României în “ciumații Europei”, prin prezentarea acestor cifre alarmante, de la nivel diplomatic, reprezintă un atac grav la poziția geopolitică a țării în interiorul Uniunii Europene și nu numai.”

Adauga un comentariu