Cancan

Lenuța Timiș, despre starea lui Benone Sinulescu. Ce spune directorul medical al Spitalului Județean Arad

Publicat: 14 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lenuța Timiș despre starea lui Benone Sinulescu. Ce spune directorul medical al Spitalului Județean Arad
Directorul medical al Spitalului Județean Arad a venit cu noi precizări cu privire la starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad, a vorbit despre starea lui Benone Sinulescu. În aceste momente dificile, soția artistului îi este alături la unitatea spitalicească. Cântărețul de muzică populară este internat și primește îngrijiri medicale.

Din fericire, Benone Sinulescu este conștient şi comunicativ.

Lenuța Timiș, despre starea lui Benone Sinulescu

Directorul medical al Spitalului Județean Arad a venit cu noi precizări cu privire la starea de sănătate a cântărețului.

“Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a declarat Lenuţa Timiş pentru Cancan.

Lenuța Timiș a mai adăugat faptul că artistul este comunicativ și poate vorbi.

„Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adcă nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit”.

Nu se știe cât va mai sta internat Benone Sinulescu

Directorul unității spitalicești a mai precizat că nu se știe cât va mai sta Benone Sinulescu internat.

„Asta nu putem să estimăm, vă dați seama. Totul depinde și de corpul dânsului, de starea lui. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. A venit sâmbătă, în jurul orei 16:00”, a menționat Lenuţa Timiş.

Teologul Valentin Guia, declarații cutremurătoare despre Benone Sinulescu

Celebrul teolog din Cluj, Valentin Guia, a declarat că starea lui Benone Sinulescu nu este cea mai bună, mărturisind faptul că artistul „ doarme acum, se odihnește puțin .” Teologul a mai spus că totul depinde de voia lui Dumnezeu în ceea ce privește sănătatea lui Benone Sinulescu.

Tot el le recomandă fanilor îndrăgitului cântăreț să se roage pentru sănătatea artistului.

“ Doresc să vă spun că ceea ce nu este cu putință la oameni este cu putință la Dumnezeu. Nea Beni doarme acum, se odihnește puțin. Noi ne punem nădejdea în Tatăl ceresc. Mâine este sfânta zi de Duminică.

Toți cei care v-ați bucurat de melodiile lui, de vocea lui lirică extraordinară care ajungea la suflet, puteți face ceva pentru el! Mâine să ne punem în genunchi după Sfânta Liturghie. Contează foarte mult! Pentru un artist ca nea Beni, o rugăciune de recunoștință contează foarte mult! Rugați-vă pentru el! “

Adauga un comentariu