Cancan

Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Ce se întâmplă cu interpretul de muzică populară

Publicat: 12 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Ce se întâmplă cu interpretul de muzică populară
Soția lui Benone Sinulescu a ținut să facă lămuriri cu privire la starea de sănătate a artistului

De curând a apărut în spațiul online mesajul soției lui Benone Sinulescu, după ce artistul a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate. Acesta are afecțiuni cronice mai vechi pentru care se află sub tratament. Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist. Astfel, în cursul zilei de joi, Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă.

Rămas izolat pe perioada pandemiei, Benone Sinulescu nu a avut acces la tratament de specialitate care ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală. Iar când a fost dus la unul dintre cei mai buni specialiști din Timişoara, acesta a precizat că artistul trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide. Totodată a fost cerută și schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. Interpretul de muzică populară a ajuns de urgență la spital, după ce joi a căzut în casă. Deși inițial s-a spus că artistul ar fi fost găsit inconștient în propria locuință, soția sa, Elena Sinulescu, a spus ce s-a întâmplat, de fapt.

Mesajul soției lui Benone Sinulescu

În cursul zilei de joi, Benone Sinulescu a fost transportat la spital, după ce a căzut în casă. Inițial, în presă s-a zvonit că artistul ar fi fost găsit inconștient în propria locuință, dar soția sa, Elena Sinulescu a spus ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzică populară. În urmă cu puțin timp, soția artistului a postat pe pagina oficială a cântărețului un mesaj în care dezvăluia cele întâmplate. Potrivit acesteia, Benone Sinulescu primește un tratament pentru afecțiune cronică constantă, iar în dimineața zilei de joi, artistul a căzut în casă, și nu a fost găsit inconștient, așa cum s-a precizat inițial. Totodată, soția artistului a interzis medicilor să mai dea informații presei.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soţului meu, pe de o parte, dar şi dorinţa acestuia de a expune publicului doar actul artistic şi mai puţin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situaţiei medicale a soţului meu.

Totuşi, situaţia impune câteva precizări. În urmă cu câteva săptămâni, soţul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timişoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf şi urmează un tratament pentru afecţiunea cronică constatată. În dimineaţa zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconştient ci a căzut şi nu a dorit să fie internat”, a precizat soţia artistului.

Cum se simte acum Benone Sinulescu

De asemenea, Elena Sinulescu a precizat că, ulterior, au decis de comun acord să cheme o ambulanță de la o clinică privată, medicii luând decizia de a-l interna. Sâmbătă, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, iar acum artistului i se fac noi reevaluări.

„Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic şi din dorinţa de nu fi expus într-o situaţie nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulantă de la o clinică privată, în care a fost internat temporar şi a continuat tratamentul, beneficiind de condiţii medicale de calitate. În ziua de sâmbăta starea de sănătate s-a înrăutăţit şi în urma discuţiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judeţean Arad, care îi cunoştea afecţiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, a mai precizat Elena Sinulescu.

Totodată, aceasta îl acuză pe fostul impresar al soțului său, Ionuț Pavel, că a răspândit informații false către presă. Bărbatul, fără a cere detalii de la familie despre starea artistului, a răspândit în presă informaţii nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijeşte pe Nea Beni. Însă acum, după mesajul soției lui Benone Sinulescu, lucrurile par să se fi lămurit cu privire la starea artistului.

Adauga un comentariu