International

Leo Messi și Antonela Roccuzzo, surprinși împreună după ce s-a zvonit că divorțează – FOTO

Publicat: 26 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leo Messi și Antonela Roccuzzo surprinși împreună după ce s-a zvonit că divorțează - FOTO
Leo Messi alături de Antonela Roccuzzo, după ce s-a zvonit că divorțează

Lionel Messi (36 de ani) a mers alături de soția sa Antonela Roccuzzoo și cei trei băieți ai săi, Thiago, Mateo și Ciro, la Disneyland.

Messi ar urma să petreacă câteva zile la Paris și ulterior să se întoarcă la Miami pentru ca cei trei băieți să meargă la școală. Starul argentinian va avea ocazia să petreacă mai mult timp alături de familia sa pentru că nu va mai juca în următoarele luni.

Thiago și Mateo au purtat hanorace cu însemnele naționalei Argentinei

Nu doar prezența lui Messi a atras atenția celor prezenți la Disneyland, ci și modul în care erau îmbrăcați Thiago și Mateo. Cei doi au purtat hanorace cu însemnele naționalei Argentinei și pantaloni cu logo-ul creat de Adidas pentru Messi.

Leo Messi și Antonela Roccuzzo, surprinși împreună după ce s-a zvonit că divorțează

Argentininul nu va mai juca pentru Inter Miami până pe 10 ianuarie 2024, după ce formația lui David Beckham a ratat calificarea în play-off. La începutul anului viitor, Inter Miami va începe pregătirea din presezon pentru campania MLS.

Messi și Antonela Roccuzzo ar fi în pragul divorțului

În ciuda faptului că argentinianul a mers alături de întreaga sa familie în vacanță, au apărut zvonuri că Messi a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo și că cei doi se află ”în pragul divorțului”. Publicația braziliană Direto Do Miolo a înaintat și numele femeii cu care Lionel Messi și-ar fi înșelat soția.

Este vorba despre jurnalista argentiniană Sofia Martinez, prezentă deseori la meciurile echipei naționale, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar.

Până acum, nici Lionel Messi, nici Antonela Roccuzzo nu au oferit vreo reacție. A făcut-o, însă, Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas și o apropiată a familiei Messi.

Adauga un comentariu