Sport

Lewis Hamilton a provocat panică pe rețelele sociale. Mesajul enigmatic postat de campionul mondial la Formula 1

Publicat: 19 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lewis Hamilton a provocat panică pe rețelele sociale. Mesajul enigmatic postat de campionul mondial la Formula 1

Lewis Hamilton a provocat îngrijorarea fanilor săi după un mesaj postat pe Instagram. Cu o exprimare oarecum ambiguă și care poate isca mai multe interpretări, campionul mondial de Formula 1 a dat de înțeles că este afectat de situația actuală. „Sincer, îmi vine să renunț la tot, să nu mă mai implic deloc. De ce să mă mai agit când lumea este într-un asemenea hal, iar oamenilor nu le pasă deloc? Voi lua o pauză pentru a-mi pune gândurile în ordine. Mulțumesc celor care le pasă,” au fost cuvintele postate de pilotul de 34 de ani.
Ziariștii au încercat să descifreze mesajul criptic al lui Hamilton și cred că acesta se referă la atitudinea față de schimbările climatice ale planetei și lipsa de măsuri pentru protecția mediului. Asta deoarece britanicul a fost unul din cei care au militat pentru adoptarea unei strategii eficiente împotriva degradării naturale.

Lewis Hamilton, un activist pentru protecția mediului

În luna august, Lewis Hamilton a anunțat că vrea să deschidă un lanț de restaurante de tip vegan pentru a reduce emisiile de gaze produse de creșterea animalelor. De altfel, pilotul mărturisise acum doi ani că nu mai consumă carne. „Rasa umană a devenit distructivă, iar poluarea creată de creșterea vitelor ajunge la cote incredibile. Specialiștii spun că este mai dăunătoare decât cea produsă de avioane și mașini. Mai mult, cruzimea este insuportabilă și de aceea vreau să duc o viață mai sănătoasă,” declarase Hamilton într-un interviu pentru BBC.
În weekend, Hamilton s-a clasat al treilea în Marele Premiu al Japoniei, cursa de la Suzuka fiind câștigată de coechipierul său, Valtteri Bottas. Prezența celor doi piloți pe podium i-a asigurat lui Mercedes titlul la constructori, în timp ce Hamilton ar putea să cucerească a șasea coroană mondială runda următoare în Mexic.

Adauga un comentariu