Cancan

Leyla Denisa Obreja este revoltată! Fiica lui Rudel Obreja merge până-n pânzele albe ca să facă dreptate

Publicat: 15 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leyla Denisa Obreja este revoltată Fiica lui Rudel Obreja merge până-n pânzele albe ca să facă dreptate
Leyla Obreja sustine ca va lupta pentru a i se face dreptate tatalui ei, Rudel Obreja

Leyla Denisa Obreja, fiica lui Rudel Obreja, a transmis un mesaj tranșat, după moartea tatălui său. Tânăra este dezamăgită de conducătorii țării, care, spune ea, nu au făcut nimic pentru a-i salva părintele.

Aceasta simte că familia ei a fost nedreptățită și nu vrea să renunțe, până când adevărul nu va ieși la iveală.

Leyla Denisa Obreja este revoltată! După ce zilele trecute a făcut declarații dure în spațiul public, tânăra nu vrea să se oprească aici. Consideră că tatăl său a fost închis pe nedrept, ba mai mult, aceasta spune că medicii care l-au îngrijit pe fostul sportiv nu și-au dat interesul pentru a-l salva.

Leyla Denisa Obreja merge până-n pânzele albe ca să facă dreptate

Leyla Denisa Obreja spune că s-a săturat de corupția din România și de politicienii cărora le „place să își vadă fața pe ecrane” doar în anumite situații. Mai mult, tânăra îi consideră vinovați de moartea tatălui ei pe Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, și pe Dan Halchin, directorul general al ANP, pe care care nu vrea să îi mai vadă în funcții de conducere.

„Cu o liniște mormântală este tratată familia mea după ce ieri am cerut unor directori și șefi de ministere explicații despre cum și-au făcut meseria. Că doar noi îi plătim pentru a se ridica din pat și duce la muncă în fiecare zi.

Ne uităm nedumeriți la conducerea bolnăvicioasă a societății și la modul în care îl cinstesc pe unul dintre cei mai mari campioni. Nu vă mai place să apăreți pe televizoare, să scrieți în ziare, să vă auziți numele și să vă cățărați pe scaune? Vă faceți auziți numai când vă bateți cu pumnul în piept că ați mai întemnițat pe unul? Nu suntem un subiect important pe agenda domniei tale, domnule ministru? Nici a dumneavoastră, domnule director Dan Halchin?

Mă caută presa să facem dezvăluiri împreună putregaiul societății bazate pe exploatare, să le povestim despre procedurile tergiversate și tărăgănate care au întârziat punerea diagnosticului și începerea tratamentului pentru tata. Dar nu am timp, pentru că trebuie să îl îngrop. Atât ați știut să vă faceți meseria!

Voi toți, pe care VĂ HRĂNIM – DOCTORUL, DIRECTORUL PENITENCIARULUI, MINISTRUL JUSTIȚIEI. Câte salarii v-a plătit tata din contribuțiile și premiile obținute? Câtă cinste a adus tata României și cu câtă cinste v-ați făcut voi meseria? Priviți spre cer și ieșiți să vorbiți. Până azi vă plăcea să vă vedeți fețele pe ecrane. Am dat la schimb o viață pentru o demisie și o societate curată!”, a declarat fiica lui Leyla Denisa Obreja

Adauga un comentariu