Actualitate

Lia Bugnar i-a dat lovitura de grație lui Theo Rose: „Nu are niciun fel de pregătire”

Publicat: 01 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lia Bugnar i-a dat lovitura de grație lui Theo Rose Nu are niciun fel de pregătire
Scenarista Lia Bugnar a vorbit despre talentul actoricesc al iubitei fostului ei partener

Actrița și scenarista Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, i-a dat lovitura de grație lui Theo Rose, actuala parteneră a regizorului serialului Clanul. Cei trei au participat evenimentul prilejuit de lansarea grilei de toamnă a Pro TV, serialul amintit fiind așteptat cu nerăbdare de fani. În acest context, Lia Bugnar s-a pronunțat și cu privire la talentul actoricesc al tinerei interprete.

Lia Bugnar și Theo Rose s-au întâlnit față-n față la evenimentul de lansare a grilei Pro TV, pentru această toamnă. Multă lume a fost curioasă să vadă interacțiunea dintre cele două, având în vedere că tânăra artistă s-a cuplat cu fostul iubit al actriței, regizorul Anghel Damian. Mai mult, Lia a vorbit într-un interviu despre serialul Clanul, de care se ocupă alături de fostul partener, dar și despre Theo Rose.

După cum se știe, Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu vreme de 8 ani, iar despărțirea lor a luat prin surprindere multă lume. De curând, s-a aflat că actorul s-a cuplat cu Theo Rose, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul. Recent, Lia Bugnar a vorbit despre Theo Rose și a spus ce părere are despre talentul actoricesc al acesteia.

Lia Bugnar i-a dat lovitura de grație lui Theo Rose

Recent, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose s-au aflat în aceeași încăpere, ba chiar au interacționat între ei. Aceștia au fost prezenți la evenimentul ocazionat de lansarea grilei de toamnă a Pro TV. Lia Bugnar este scenarista serialului Clanul, iar fostul ei iubit, Anghel Damian, este regizorul. De asemenea, Theo Rose, actuala lui iubită a lui Anghel, joacă în serialul care urmează să fie difuzat la televiziunea din Pache Protopopescu.

Celebra artistă nu are studii în actorie și cu toate acestea a reușit să obțină un rol important în producție. Lia Bugnar a vorbit despre tema filmului, dar și despre distribuția acestuia. Așadar, fosta parteneră a lui Anghel Damian a mărturisit că are mare grijă la scenariu, deoarece sunt și persoane care nu au practicat actoria și este mai dificil. De asemena, Lia a vorbit și despre rolul lui Theo Rose în serial.

Lia Bugnar: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”

Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate actrițe și scenariste din România. Atunci când vine vorba de actori la început de drum, precum Theo Rose, Lia recunoaște că este mai dificil, deoarece trebuie să îi ajute mai mult.

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească. Cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film. Puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu. Pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții. Pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă. N-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu”, a precizat Lia Bugnar.

Adauga un comentariu