Cultural

Lia Bugnar nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Ce spune celebra actriță despre fostul iubit, Anghel Damian

Publicat: 09 aug. 2022
Lia Bugnar varsta
Îndrăgita actriță Lia Bugnar se declară o femeie împlinită la vârsta de 53 de ani și are parte de aprecierea publicului autohton.

Îndrăgita artistă Lia Bugnar nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Aceasta are o carieră de succes în actorie și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta are o poveste de viață impresionantă și un trecut amoros controversat.

Lia Bugnar s-a iubit mai bine de 8 ani cu Anghel Damian și nu a ținut cont de diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei. Recent, cei doi s-au despărțit, iar bărbatul și-a găsit fericirea alături de nimeni alta decât Theo Rose. Noul cuplu din showbiz este în atenția publicului, iar reacțiile unora au fost surprinzătoare. Iată ce spune celebra actriță despre fostul iubit, Anghel Damian.

Lia Bugnar își ascunde vârsta și se bucură din plin de viață

Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă, iar rolurile sale au cucerit mereu publicul. La vârsta de 53 de ani, Lia Bugnar are o carieră de succes și are parte de admirația tuturor.

Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta are o poveste de viață surprinzătoare. Până să ajungă o actriță faimoasă, aceasta a cochetat cu modellingul și a lucrat câțiva ani ca secretară.

Când vine vorba de planul amoros, Lia Bugnar are un trecut controversat. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Anghel Damian. În pofida criticilor celor din jur, cei doi s-au iubit mai bine de 8 ani, însă recent au decis să se despartă. Cu toate că între Lia Bugnar și Anghel Damian există o diferență de vârstă considerabilă, acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o relație.

După ce au decis să pună punct poveștii de iubire, Anghel Damian și-a găsit fericirea alături de îndrăgita artistă Theo Rose. Vestea că frumoasa cântăreață nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte i-a surprins pe mulți.

Lia Bugnar și Anghel Damian s-au despărțit în maximă discreție și nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă. Mai mult, actrița a plecat recent într-o vacanță alături de Marius Manole.

Un trecut amoros controversat are și Dana Săvuică. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România și a făcut furori pe vremea când a pozat în celebra revistă pentru bărbați. Și îndrăgita actriță Anca Dumitra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, un prosper om de afaceri. La vârsta de 34 de ani, aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune artista despre fostul iubit, Anghel Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian au format timp de 8 ani unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au fost criticați de unii, având în vedere diferența de vârstă dintre aceștia. După o poveste de dragoste ca în filme, actrița și tânărul regizor au decis să se despartă.

Lia Bugnar nu a dorit să vorbească despre separarea de iubitul ei, însă a decis să plece într-o vacanță cu Marius Manole, colegul ei de breaslă.

,,Cu Marius sunt prietenă în cel mai grațios fel cu putință. Știu că mă pot baza pe el oricând, în orice bucluc aș intra. Știu că m-ar ajută cât i-ar stă în putere și un pic peste. Și eu aș face la fel pentru el. Eu l-aș iubi pe Marius și dacă n-ar fi talentat, este un om pe care ființa mea îl recunoaște din pâcla mai multor reîncarnări anterioare, că altfel nu-mi explic…”, a declarat actrița.

La rândul lui, Anghel Damian nu a dorit să ofere prea multe detalii despre despărțirea de fosta parteneră, însă radiază de fericire alături de Theo Rose. Cei doi au fost surprinși recent în ipostaze tandre și și-au asumat public relația.

Anghel Damian a dezvăluit că a cunoscut-o pe Lia Bugnar pe platourile de filmare, iar diferența de vârstă nu i-a împiedicat să se iubească.

,,Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni.”, a declarat acesta.

În prezent, Anghel Damian formează un cuplu alături de Theo Rose și sunt mai fericiți ca oricând împreună.

Îndrăgita actriță Lia Bugnar se declară o femeie împlinită la vârsta de 53 de ani și are parte de aprecierea publicului autohton. Artista are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.
Adauga un comentariu