National

Lia Olguța Vasilescu: „Ce obsedați penibili”

Publicat: 19 nov. 2019

Olguţa Vasilescu, atacă din nou Guvernul Orban.

Aceasta critică dur anunțul ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Este luată în vedere o posibilă reziliere a contractului dintre Casa Naţională de Pensii şi Poşta Română pentru distribuirea pensiilor. Opinia fostului ministru al Muncii din partea Partidului Social Democrat, această decizie nu ar fi una de interes național și strategic. Astfel conducând la falimentarea Poștei Române.

„Incompetența ministrului Baubau, Violeta Alexandru, începe să mă sperie! Vrea să rezilieze contractul între Casa Naţională de Pensii şi Poşta Română pentru plata pensiilor. Pe lângă faptul că ar falimenta Poştă, companie de interes național și strategic, nu exista alternativă pentru plata tuturor pensiilor. Nicio firmă privată nu are capacitatea de a distribui pensiile în orice sătuc din România unde pensionarii nu au card şi unde nu exista bancomate.

Această alternativă mi-a fost sugerată şi mie cât timp am fost ministru, dar am trimis la plimbare indivizii care au avut tupeul să deschidă gura pe acest subiect. Se pare că nouă putere e foarte deschisă, însă… Motivul? Cică postaşii ar fi PSD-isti! Incredibil!!! Ce obsedaţi penibili!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Olguţa Vasilescu acuză Guvernul PNL că întreprinde acțiuni de „pregătire pentru privatizarea CEC”.

„De la Orban am aflat şi aberaţia ca destituie directorul CEC Dolj, pe care l-am fi pus noi, liderii PSD Dolj, să întârzie pensiile sau să le dea în două transe. Trecând peste faptul că asemenea lucruri s-au mai întâmplat şi pe vremea noastră, din cauza lipsei de lichidităţi sau peste faptul că niciunul dintre liderii PSD Dolj nu are habar cine e director la filiala CEC, fiindcă noi nu am schimbat niciun şef de deconcentrată, că nu mai vorbesc de portari sau funcţionari cum fac deja PNL-istii.

Sunt convinsă că declaraţiile lui Orban se înscriu în seria de pregătiri pentru privatizarea CEC! Îmi amintesc ce enervaţi au fost liberalii, cu Cîțu Apocalipticul în frunte, când am anunţat că vom capitaliza CEC-ul, ca să îl transformăm într-o bancă importantă a statului!”, a mai scris fostul ministru al Muncii.loading...

Adauga un comentariu