Actualitate

Liberalii depun listele pentru Consiliul General. Ludovic Orban: „După cum bine știți, sunt legat profund de București”

Publicat: 16 aug. 2020
Ludovic Orban: „Nu există premier care să fie mai deschis ca mine”
Ludovic Orban: „Nu există premier care să fie mai deschis ca mine”

Premierul României, Ludovic Orban, depune duminică, 16 august 2020, la Biroul Electoral Central listele candidaților pentru Consiliul General.

Liberalii depun listele pentru Consiliul General. Ce a declarat premierul Ludovic Orban

Prim-ministrul și președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a transmis, duminică, la depunerea listerea candidaților pentru Consiliul General faptul că liberalii au construit o echipă de membri pregătiți, care vor implementa proiecte fundamentale pentru Capitala României, printre care se numără și fluidizarea traficului în București.

„Pentru Consiliul General al munucipiului București, pentru a arăta clar susținerea mea de președinte a partidului, ca prim-ministru al României pentru toate proiectele pentru București care sunt susținute de colegii mei din Consiliul General. După cum bine știți, sunt legat profund de București, am fost vice-primar general al Bucureștiului, am candidat la Primăria Capitalei, cunosc toate problemele Bucureștiului și împreună cu doamnă președinte Violeta Alexandru , președintele PNL București, am construit o echipă de oameni pregătiți, puși pe constuit, care vor să implementeze proiecte fundamentale pentru dezvoltarea Bucureștiului.

Ce plan urbanistic esti necesar în Capitală

Premierul României a menționat că sunt necesari acești specialiști în domeniul urbanismului. Prin acest plan necesar Capitalei, dezvoltat la nivelul Partidului Național Liberal, se va fluidiza traficul. Această problemă a Bucureștiului trebuie rezolvată urgent și nu este timp de bătut basul pe loc.

„Bucureștiul are nevoie de astfel de specialiști în domeniul urbanismului. Gândiți-vă că București nu are plan de urbanism general și mafioții din spatele PSD-ului încearcă să înlocuiască planul de urbansim general cu tot felul de puzuri pentru a satiface interese nelegitime și pentru a distruge fața Bucureștiului. Avem specialiști în urbanism, avem specialiști în educație, specialiști în domeniul sănătății, în domeniul calității aerului etc”., a mai spus premierul Ludovic Orban.

„Avem proiecte extrem de serioase care țin atât de Consiliul General al Capitalei cât și de Guvern. Guvernul este în parteneriat pentru București cu Nicușor Dan, cu echipa de candidați și cu echipele de candidați la consiliul general și la consiliul de sector ale PNL. Avem de rezolvat probleme care bat pasul pe loc de mult timp: problemele de trafic, investițiile necesare pentru fluidizarea traficului. În ceea ce privvește Primăria Capitalei, pur și simplu au aruncat pe apa sâmbetei sute de miloane de euro care nu au avut niciun efect concret”, a mai spus premierul.

Klaus Iohannis susţine că alegerile locale se pot organiza în septembrie

Klaus Iohannis a făcut o declaraţie referitoare la alegerile locale din 2020. Aflat într-o vizită de lucru la Institutul Cantacuzino, preşedintele ţării, Klaus Iohannis şi-a exprimat punctul de vedere legat de organizarea alegerilor locale din 2020.

În contextul pandemic în care se afla România, Klaus Iohannis a declarat faptul că luna septembrie este realistica pentru organizarea alegerilor locale din acest an. Totuşi, Klaus Iohannis nu ştie dacă referendumul ar putea fi organizat în aceeaşi perioadă. Preşedintele Klaus Iohannis susţine că decizia organizării unui referendum va fi luată la un moment dat.

În altă ordine de idei, Klaus Iohannis susţine faptul că aceste campanii vor fi mai atipice pentru că, el mai probabil de vor desfăşura într-un număr mai mare pe TV, sau în mediul online. Klaus Iohannis respinge categoric ideea de organizări publice mari:

”Trebuie să facem o legislație modernă și constituțională. Alegerile locale, în septembrie, se pot organiza. Dacă respectăm normele simple, putem să mergem să alegem autoritățile locale. Dacă se va organiza un referemdum sau nu, vom vedea. Nu procedeul de alegere e problema, ci campania. Campaniile vor fi supuse unor reguli foarte stricte. Vom avea campanii pe medii online, pe tv, nu vor fi adunări cu număr mare. E o provocare și pentru politicieni.”, a spus Klaus Iohannis.

Comentarii
  • Aceste scarbe peneliste,nu au avut macar un candidat al partidului,dar se lauda ca au tot felul de specialisti,dupa cum stim;ciocli,frizeri,chelneri,turcane,grinzi,lifturi,someri,profesori alcoolici,inspectori, si alte profesii liberale

Adauga un comentariu