Eveniment-Social

Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” din Iași a desfășurat activitățile proiectului „Din nou împreună” în perioada 8 – 10 iunie 2021

Publicat: 10 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liceul Tehnologic Special Vasile Pavelcu din Iași a desfășurat activitățile proiectului Din nou împreună în perioada 8 - 10 iunie 2021
La activități au participat 42 de copii ai școlii, cu dizabilități senzoriale multiple (DSM), de diferite vârste, de la nivel antepreșcolar până la nivel vocaţional.

În perioada 8-10 iunie 2021, Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iaşi, cu sprijinul financiar al Fundaţiei SENSE Internaţional România, a desfășurat activitățile proiectului „Din nou împreună”, în cadrul lunii Internaţionale Helen Keller – de conştientizare a surdocecităţii.

La activități au participat 42 de copii ai școlii, cu dizabilități senzoriale multiple (DSM), de diferite vârste, de la nivel antepreșcolar până la nivel vocaţional.

Au fost trei zile în care copiii cu DSM însoţiţi de părinţi şi profesori au sărbătorit trăind experiențe noi la Sala de bowling „Master Club”, la sala de escaladă „Zero Gravity” și în cadrul „Atelierului din grădină”. Am participat împreună la activităţi distractive şi de escaladă, am organizat un atelier dedicat copiilor şi tinerilor cu surdocecitate cu trasee sportive, trasee senzoriale, activități de mobilitate și orientare, scrach art, pictură prin tehnica ștampilării, face painting, aruncare la țintă cu baloane cu apă.

Scopul tuturor acestor experiențe a fost acela de a creşte stima de sine şi de a oferi încredere copiilor în forţele proprii, dar și de a construi o cumunitate a încrederii și a coeziunii în școala noastră.

Persoană de contact: – prof. Coca Marlena Vasiliu ,

Director Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași

Tel. 0742202727

Adauga un comentariu