BZI LIVE

LIVE VIDEO – Liderul PMP Iași și candidatul (ADU) la Consiliul Județean, politicianul Petru Movilă într-o nouă emisiune BZI LIVE despre proiecte, soluții, strategii și investiții

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 29 aprilie 2024, ora 13.00 în Studioul BZI LIVE revine liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP) Iași și candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) la Consiliul Județean (CJI), politicianul Petru Movilă într-o nouă emisiune BZI LIVE despre proiecte, soluții, strategii și investiții! Alături de acesta vor fi abordate următoarele aspecte și elemente: obiectivele și bornele de atins din postura de candidat la CJI; Care sunt prioritățile, pe termen scurt, mediu și lung pentru județul Iași; Care pot fi direcțiile și strategiile legate de dezvoltarea regiunii?.

”Să ajungem repede acasă pe drumuri bune, sigure, să putem comunica cu instituţiile de oriunde, fără dosare cu şină şi să stăm mai puţin timp pe holurile spitalelor…”

Mai departe, acesta arată: ”Ca un om care se duce aproape zilnic în judeţ, uneori am sentimentul că ne pierdem o bună bucată de timp căutând scurtături. Căutam trasee mai scurte, cu drumuri mai bune, care să ne ducă acasă mai repede. Câţi dintre noi nu au căutat soluţii pentru a ocoli ambuteiajul de la Podu Iloaiei? Candidez la Consiliul Judeţean pentru că vreau să câştig timp pentru noi toţi. Să ajungem repede acasă pe drumuri bune, sigure, să putem comunica cu instituţiile de oriunde, fără dosare cu şină şi să stăm mai puţin timp pe holurile spitalelor. Pentru noi, asta îmi doresc. Un Iaşi modern, de viitor”. În plus. Petru Movilă scoate în evidență: ”Eu candidez la Consiliul Judeţean. Tu ieşi la vot. Împreună facem un judeţ mai bun. Cu viitor, Despre viitor. Candidez pentru că un singur proiect, pe spatele căruia îşi fac reclamă toţi, construit în aproape 35 de ani de la Revoluţie, dintre care 7 petrecuţi cu administraţie liberală, nu şterge faptul că, deşi suntem în 2024, nu avem o reţea de drumuri judeţene sută la sută modernă sau că ambulanţa de la Ţibăneşti sau de la Lungani face, uneori, şi o oră până la cel mai apropiat spital. Ce să mai spun de faptul că stăm cu orele în maşină până la Bucureşti sau că la Spitalul de Copii stai cu orele în UPU?”

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu