National

Liderul PSD Marcel Ciolacu, despre demiterea Guvernului: „Mâine avem decizia CCR”

Publicat: 27 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liderul PSD Marcel Ciolacu despre demiterea Guvernului Mâine avem decizia CCR
Marcel Ciolacu a fost ales președintele Camerei Deputaților cu 207 voturi „pentru”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni la Antena 3 că premierul Florin Cîțu și întregul Guvern vor fi demiși cel târziu lunea viitoare, indiferent de decizia CCR pe moțiunea de cenzură USR PLUS.

„Maine avem decizia CCR. Daca nu exista conflict, intra pe ordinea de zi motiunea de cenzura intr-o zi sau doua si tot PSD-ul va vota motiunea. Daca exista conflict, imediat dupa anuntul CCR, o sa le solicit colegilor sa depunem motiunea PSD, e scrisa”, a zis Ciolacu.

El a adăugat că dacă și dacă CCR respinge moțiunea USR PLUS, PSD va depune propria moțiune pentru care va cere ca joi să se citească și luni să se voteze.

„Exclus să susținem un guvern minoritar”, a adăugat liderul PSD. Ciolacu a menționat că cea mai bună variantă ar fi alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu a declarat luni că la Congresul PNL desfășurat la Romexpo, cu 5.000 de oameni în spațiul închis, în plin val 4, s-au încălcat toate regulile anti-pandemie, iar instituțiile statului s-au facut că nu văd.

„Cea mai mare sfidare a fost adusa romanilor la acest Congres. Nu am crezut ca o sa traiesc un moment cand toti cei 20 de milioane de romani sunt sfidati de o formatiune politica la care au participat premierul, presedintele Camerei Deputatilor si Presdeintele Romaniei. Toate institutiile statului, Politie, DSU, DSP, au luat pauza o zi cat timp a fost Congresul PNL, nimeni nu a intervenit.

S-au incalcat toate restrictiile posible, in sala a fost ministrul de Interne, ministrul Justitiei, tot ce era de incalcat s-a incalcat la acest congre. Ei au facut totul premeditat, mai intai au dat niste HG-uri la Guvern, au facut tot ca sa tina la acest congres. Cum mai poate sa iasa Iohannis la romani sa le spuna sa poarte masti, sa ne vaccinam, dupa ce a patronat cea mai mare incalcare a legii? Cati ani de pusacrie trebuie sa le dai lui Orban, lui Bode, lui Citu?”, a zis Ciolacu.

Adauga un comentariu