Cancan ultimă oră

Lidia Buble a răbufnit pe rețelele de socializare. Ce critici a primit în urma comportamentului de la Asia Express

Publicat: 04 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble a răbufnit pe rețelele de socializare. Ce critici a primit în urma comportamentului de la Asia Express
Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală autohtonă

Lidia Buble a răbufnit pe rețelele de socializare după ce numeroși internauții au criticat-o pentru felul în care a acționat în cadrul competiției Asia Express. Aceasta a fost acuzată că nu a jucat corect și le-a dat replica tuturor.

În fiecare săptămână telespectatorii urmăresc cu interes parcursul vedetelor pe „Drumul Împăraților” la Asia Express. Fanii emisiunii și-au ales deja preferații, iar Lidia Buble pare că nu se numără printre ei și asta din cauza felului în care a jucat. Se pare că numeroși internauți au acuzat-o că nu este fair play, din cauza faptului că de mai multe ori a furat mașinile colegilor ei la autostop.

După ce a primit numeroase reacții negative, Lida Buble le-a dat tuturor replica și a explicat cum au stat lucrurile de fapt.

„Încetați o dată pentru totdeauna cu furatul de mașini, pentru că în Asia Express nu există furat de mașini. Există dacă șoferul își dorește să ia o mașină sau alta. Noi întotdeauna întrebam: ”Ați oprit pentru noi sau pentru altă echipă?”.

Faptul că pe televizor nu se difuzează momentele în care noi întrebam, aia nu înseamnă că noi furam mașini. Am jucat foarte corect și n-aș fi făcut vreodată asta, pentru că noi prindeam mașini foarte repede”, a spus Lidia Buble, pe InstaStory.

Lidia Buble a răbufnit pe rețelele de socializare

Lidia Buble le-a explicat tuturor că în realitate s-au întâmplat mult mai multe lucruri, iar telespectatorii nu văd chiar tot. Artista a vrut să pună capăt acuzațiilor și a oferit câteva explicații.

„N-am vrut până acum să intru în discuția asta pentru că nu-mi place să mă cert și am văzut că o parte dintre voi erați foarte revoltați pentru că uneori poate părea că noi furam mașini, dar trebuie să înțelegeți că nu puteți vedea tot ce se întâmplă acolo. Nu au timp să dea tot”, a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble, relație de dragoste cu Harlys Becerra pe străzile din București

Lidia Buble este în culmea fericirii de când l-a cunoscut pe Harlys Becerra. Cei doi se înţeleg de minune, iar bărbatul nu se fereşte să îi facă complimente vedetei chiar şi în mediul online ori de câte ori are ocazia.

Pentru că este o relaţie la început actorul îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp alături de partenera sa. Cel mai probabil în această perioadă nu are foarte multe proiecte în desfăşurare şi pentru că timpul i-a permis, i-a făcut Lidiei o vizită în ţara natală.

Întâlnirea a fost cu siguranţă emoţionantă pentru amândoi, iar pentru că şi-a dorit să împărtăşească cu fanii săi bucuria pe care o trăieşte, artista noastră a publicat pe pagina sa de Instagram şi prima fotografie alături de iubitul său. Blondina îşi ţine partenerul în braţe, în timp ce bărbatul are un zâmbet larg pe chip.

Adauga un comentariu